SC Monster 1 - Oliveo 1 2e Klasse D zaterdag competitie voetbal

• čas přidán 5. 09. 2024
    Voetbalwedstrijd tussen SC Monster en Oliveo 1 in Monster voor de zaterdag 2e klasse competitie. Oliveo begon sterk en oefende druk uit op de opbouw van Monster. Monster werd echter steeds gevaarlijker en wist twee doelpunten te scoren in de eerste helft, terwijl Oliveo dit net niet lukte. Zo stond het bij rust 2-0 in het voordeel van Monster.
    In de tweede helft toonde Oliveo meer aanvallende intenties en scoorde een fraai doelpunt via Niels, wat de stand op 2-1 bracht. Dit was mogelijk gemaakt door een prachtige assist van Nick en een mooie actie richting het doel. Hoewel Oliveo nog enkele grote kansen kreeg, belandden deze helaas niet tussen de palen. Aan de andere kant bleef Monster ook gevaarlijk in de aanval en dwong twee keer fantastische reddingen af van PP, de doelman van Oliveo.
    Helaas voor Oliveo wist de nummer 10 van SC Monster in de tweede helft een schitterend doelpunt te maken, waardoor de drie punten in Monster bleven, vlakbij het strand.