Työsuhdepolkupyörä - usein kysytyt kysymykset

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 28. 09. 2020
  • Mikä on työsuhdepolkupyörä ja miten uusi verotuskäytäntö vuoden 2021 alusta muuttaa asetelmaa? Videolla vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin, kuten miten työsuhdepyörän voi valita, missä sitä voi käyttää, kuka sen omistaa ja mitä systeemistä lopulta hyötyy.
    Lisätietoa:
    yle.fi/uutiset/3-11565481
    pyoraliitto.fi/blogi/kysymyks...
    www.hs.fi/talous/art-20000066...
    Tilaa Velogin CZcams-kanava nähdäksesi lisää vastaavanlaisia videoita - ei maksa mitään! bit.ly/velogisub
    Liity Velogin sisäpiiriin eli Sisärenkaaseen ja tilaa maksuton uutiskirje: bit.ly/sisuri
    "Onneksi pyörä on keksitty" paidat ja muut Velogi tuotteet: shop.spreadshirt.fi/velogi
    #OnneksiPyöräOnKeksitty
  • Auta a dopravní prostředky

Komentáře • 59

  • @fischer-3934
    @fischer-3934 Před 3 lety +2

    Erinomaisesti avattu tämä työsuhdepyörä kuvio. Ymmärsi täysin heti kerta katsomisella, mikä on paremmin aukaistu kuin esim. pyöräliiton sivuilla oli selostettu. Myös täytyy kehua petri pn:n esimerkkiä, joka vain vahvisti asiaa hyvänä lisänä. Kiitos

  • @Rupafication
    @Rupafication Před 3 lety +4

    Minusta sinulla on yksi asiavirhe. Työnantaja ei sinänsä hyödy leasingkuluista omassa yhteisöverotuksessa, koska kuluja vastaava osuus pienentää palkkakuluja. Työnantajalle on siis yhteisöverotuksessa nollasummapeli saako henkilö etuuden vai maksetaanko se kovalla rahalla. Lisäksi olisi objektiivista nostaa myös haittapuolia, kuten työnantajalle koituva hallinnollinen lisätyö, joka saattaa helposti kumota säästön työnantajamaksuissa. Myös tulee mieleen yhdenvertaisuusongelma, eli jos työnantaja ei tarjoakaan etua niin sen firman työntekijä maksaa samasta lystistä pahimmillaan monta sataa euroa enemmän kuin etuutta nauttiva aktiiviharrastaja.

    • @vapaus3277
      @vapaus3277 Před 3 lety

      Taitaa mennä näin, että sinänsä hyötyä tulee, jos etu annetaan palkan päälle ja vielä toki oletuksena, että työnantajafirma tekee voittoa. t. Mikko

  • @rutikuiwa8427
    @rutikuiwa8427 Před 3 lety +2

    Hyvä ja opettavainen viteo taas Ripe-Sedältä ni :D

  • @anonyymikana206
    @anonyymikana206 Před 3 lety +1

    Unohdit yhden tärkeän hyödyn työnantajalle: pyöräilevä työntekijä on terveempi, mikä pienentää sairauspoissaolojen määrää, ja säästää mahdollisista työnanantajan kustantamista terveydenhuollon palveluista.

  • @petripn
    @petripn Před 3 lety +3

    Tämä on huomattava etu, jos verosuunnittelun tekee ilman välikättä eli leasing-firmaa ja maksimoi näin hyödyn. Toimii, vaikka summa vähennettäisiin palkastasi. Esimerkki: työnantaja ostaa 3600 euron pyörän omaa taseeseensa ja antaa käyttöösi. Käyttöaika 3 vuotta, etu 1200/vuosi verotonta ja pyörä poistettu 3 vuodessa eli saat sen ilmaiseksi jakson lopussa itsellesi. Jos veroprosenttisi on esim. 40% ja vuosipalkkaasi lasketaan 3600 eurolla ensimmäisenä vuonna, saat tavallaan ostettua huippupyörän 40% alennuksella. Huollot maksat itse kuten omasta pyörästäsikin tekisit. Työnantaja taas säästää sivukulut siitä vaivasta, että roikuttaa pyörää 3 vuotta taseessaan.

    • @hece35
      @hece35 Před 3 lety

      Entäs jos työsuhde päättyy 1v jälkeen? Pahimmillaan työnantaja maksaa sitten 2400e huoltamattomasta pyörästä joka ei muille työntekijöille kelpaa ja arvo murto-osan. Luulen ettei moni firma tähän suoraan ostoon lähde jos pyöriä ei oikesti työtehtävissä laajalti tarvita.

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety

      Kuten videolla kuvasin, jos leasing-pyörää ei siirretä toiselle työntekijälle, sopimuksen voi yleensä maksaa pois kesken kauden. Toki silloin lopulta aikaa jää verohyöty saamatta.

    • @petripn
      @petripn Před 3 lety +1

      Korjataan vielä sen verran, että pyörää ei toki ilmaiseksi saa jakson lopussa, vaan siitä joutuu maksamaan käyvän hinnan. Tämä kannustaa siihen, että työntekijä ei välttämättä pyörää lunasta, vaan vaihtaa taas uuteen ja jakso alkaa alusta.

    • @petripn
      @petripn Před 3 lety

      @@hece35 Laitetaan ehto, että työsuhteen päättyessä ennen 3 vuotta työntekijä lunastaa pyörän käyvällä hinnalla tai maksaa käyvän hinnan ja nykyarvon erotuksen, jos pyörä huonommassa kunnossa huollon laiminlyönnin vuoksi. Ensimmäinen näistä selkeämpi ja kannustaa pitämään kalustosta huolta.

  • @ij00
    @ij00 Před 3 lety +2

    Voisi tehdä jatkovideon verottajan kanssa yhteistyössä missä olisi laskettu numeroin auki erilaiset tapaukset, vaikutus sekä työntekijälle että -antajalle. Tokkopa sekä työnantaja ja työntekijä voi samaa etua vähentää verotuksestaan?
    Tapaus 1 voisi olla että työnantaja tarjoaa palkan päälle leasing pyörän.
    Tapaus 2 voisi olla että työntekijä "hankkii" työnantajan kautta uuden pyörän ja maksaa sen kuukausittain itse (pienentää tuloverotusta?), ja kolmen vuoden jälkeen työntekijä lunastaa pyörän itselleen.

    • @LauriAP
      @LauriAP Před 3 lety

      Eiköhän verottaja ota kaiken mitä katsoo kuuluvaksi itselleen. Voi jopa kertoa sinulle että mitä sinulta vei. Ja vielä etukäteenkin jos osaat kauniisti kysyä.

  • @Filppu08
    @Filppu08 Před 3 lety

    okke

  • @silentaction
    @silentaction Před 3 lety +3

    Teetko nämä videot ihan yksin vai onko asia liikesalaisuus? Nimittäin sen tasoista sisältöä tehtailet, että melkoinen suoritus yhdeltä ihmisltä.

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +3

      Kiitos - kiva kuulla. Pääsääntöisesti yksin juu nämä syntyy.

    • @LauriAP
      @LauriAP Před 3 lety

      :D

  • @Mersuharrastaja
    @Mersuharrastaja Před 3 lety

    Miten tuo verottomuus lasketaan, eli jos työnantaja ostaa mun käytööön esim. 3600 € pyörän ja se etuaika on kolme vuotta, eli just sen 1200 €, eli se olisi mulle verovapaata? Mitä oon kattonut niin aika monessa työsuhdepyörätoimijan soppareissa on varkausvakuutus, eli ainakin täällä Lahdessa sekin on jo iso bonus. Entä pystyykö työsuhdepyörää "sekottaa", eli haluaa vaikka 13 000 euron Colnagon, mutta työantaja ei sitä suostu ostamaan kalliin hinnan vuoksi, niin pystyisikö esim jos työntekijä maksaa sen 10 000 ja työnantaja loput työsuhdepyöränä?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +3

      Kyllä, 3 a x 1200 e/a olisi se verovapaa osuus ja jos sopimukseen sisältyisi muita ominaisuuksia kuten vakuutus niin ylimenevä osuus menee sitten verolliseksi. Tuollaisen pyörän osituksen en usko onnistuvan, koska työsuhdepyörä on työnantajan omistuksessa.

    • @todeveni
      @todeveni Před 3 lety +3

      @@Velogi Mulla on nyt kolmas vuosi työsuhdepyöräilyä (24kk sopimus ja toinen pyörä menossa). Pyörälle ja varusteille on määritetty tietty maksimihinta ja nykyinen pyörä meni tästä jonninverran yli. Sovittiin pyörän toimittavan liikkeen kanssa, että maksan erotuksen liikkeeseen ja liike rokottaa leasingyhtiötä sitten jäljelle jääneen summan verran. Mikäli en lunastaisi pyörää sopimuksen päätyttyä (lunastushinta 25% hankintahinnasta), niin en toki olisi näin tehnyt.

  • @pekkavalkonen1973
    @pekkavalkonen1973 Před 3 lety

    Niin pyöräilijän pyöräily-varusteet (kypärä, ajoasut ym) ei varmaan kuulu tähän etuuteen..? Tai sitten on niin reilu työnantaja.

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +4

      Itse asiassa kypärästä on erillinen päätös, että se voi sisältyä. Se olisikin pitänyt mainita jo videolla. Muut pyöräilijän varusteet ei.

    • @LauriAP
      @LauriAP Před 3 lety +1

      Valot ovat lain vaatimat, heijastimet myös. Tavarateline ei kai ole, mutta arkipyörässä ehdottomasti pitäisi olla, jos ei edes etukoria. Molemmat tietty voi. No kyllä jotkut vetää maantiepyörällä työmatkaa, että senkin voi järjestää.

    • @pyoraliitto
      @pyoraliitto Před 3 lety +1

      Lähtökohtaisesti pyörä, siihen kiinteästi kiinnittettävät varusteet ja kypärä voivat kuulua pakettiin. Kengät ja vaatteet eivät. Tämä on siis verottajan linjaus.

  • @linkolaolioikeassa7932

    Onko mestarilla jotkut olennaiset ja tärkeät vinkit jotka pitäis muistaa jos olis tarkoitus pyöräillä 200km päiväs, sellaselta joka ei ole oikea kuntopyöräilijä. Ei välttämättä onnistu tämä yritys mutta sitä yritetään nii jos löytyy jotain vinkkejä nii innolla vastaan otetaan että olis mahdollisuus päästä maaliin...

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +3

      Tarpeeksi hidas vauhti alusta asti, ettei tule hulluteltua - onnistuu vain jos menee tarpeeksi matalalla sykkeellä. Kokonaismatka kannattaa jakaa osatavoitteisiin esim. taukopaikkojen mukaan jotta sitä elefanttia ei tarvitse nielaista kerralla. Nesteestä ja energiasta pitää pitää huoli. Ajokaveri edes osalle matkaa vie ajatuksia muualle ja matka ei tunnu niin pitkältä.

    • @mptystring7892
      @mptystring7892 Před 3 lety

      Jos alkaa sattua muuallakin kuin lihaksissa ja kipu vain pahenee, kannattaa keskeyttää. Varaudu myös siihen, ettet pääse perille. Aiemmassa pitkänmatkanpyöräilyn videossa oli seiskakohta tosi hyvä. czcams.com/video/hmWA8xQrUnw/video.html

    • @LauriAP
      @LauriAP Před 3 lety

      Pyörällä ajaessa ei uni pääse yllättämään, joten voit rauhassa ajaa 24 h putkeen helposti. Tällöin vauhtia voi ylämäissä himmata ja muutenkin ottaa varovaisesti. Sitten jos ajo jatkuu monta päivää alkaa "väsymysjuoppous" joka menee rattijuoppouden kanssa samaan riskiryhmään, tosi polkupyörällä kännissä ajavaa ei rangaista jos ei vaaranna liikennettä tai aiheuta vahinkoa.

    • @linkolaolioikeassa7932
      @linkolaolioikeassa7932 Před 3 lety

      @@mptystring7892 Jes kiitos paljon sinulle, Laurille ja Velogille hyvistä vastauksista!

    • @linkolaolioikeassa7932
      @linkolaolioikeassa7932 Před 3 lety

      Tuli tossa tosiaan pyöräiltyä Tampereelta Helsinkiin ja kilometrejä tuli kaiken kaikkiaan juuri ja juuri 200km. Huomaa että olosuhteet vaikuttavat tosi paljon. Aiemmin on tullu pyöräiltyä rinkan kanssa ja lähes 30 asteessa Helsingistä Lahteen ja se oli melkeen yhtä raskaan tuntunen, kun tämä Tampere-Helsinki pyöräily. Tuli huomattua että yksi asia joka itsellä esti takamuksen puutumista liikaa oli pieni ja kevyt "pomppiminen" siinä satulan päällä kun alkoi puutumaan takamus. Vaikea selittää mutta itsellä se auttoi vähintään hieman😅. alkukeväästä en olisi uskonut että tulen pyöräilemään koko vuonna edes 80km päivämatkoja. Nytten on jo lähes 200km päivälenkki/yölenkki takana. Enkä tosiaan ole mikään aktiivi pyöräilijä, mutta kun päättää jotain tehdä niin silloin saattaa onnistuakin tavoitteissa. Jos ensivuonna on intoa vielä pyöräillä niin voisi harkita että kokeilisi pyöräillä jyväskylästä Helsinkiin saman päivän aikana😅, mutta silloin pitää kyllä harjoitella +100km lenkkejä useita ennen ku lähtee sellaiseen. Vaikka pitkän matkan pyöräilyt on omaan mieleen turhan puuduttavia, niin silti on tämä pyöräily sellasta että tosi mukava välillä repäistä tälläsiä lenkkejä. Ja kans tuntuu että on jossain saavuttanutkin jotain kun jos lukiossa tutut kuulee tälläisistä tempauksista niin asiaa ei meinata edes uskoa että 17v helsinkiläinen poikanen lähtee tällästä tekee, vaikka toisaalta näin nuorena sen voisi kuvitella olevan ainakin vähän helpompaa kun vanhempana ukkona...

  • @MinecraftHero01
    @MinecraftHero01 Před 2 lety +3

    pitääkö työsuhdepyörällä mennä töihin? vai voiko sitä käyttää pelkästään vapaa aikana? Jos kulkee autolla töihin meneekö kilometri korvaukset pois jos tälläisen saa?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 2 lety +1

      Pyörää saa käyttää kuinka haluaa ja koska vain. Eikä vaikuta työmatkavähennykseen jos sitä tarkoitit.

  • @chinarello2928
    @chinarello2928 Před 3 lety

    Mites onko tietoa firmoista, jotka ostaisi nykyisen pyörän ja vuokraisi sen työnantajalle? Vai pitääkö pyörän olla uusi?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety

      Kyllähän pyöräliikkeet ottaa vanhoja vaihdossa, joten luulisi tuollaisenkin olevan neuvoteltavissa.

    • @chinarello2928
      @chinarello2928 Před 3 lety

      ​@@Velogi Harrastajilla on jo pelit ja vehkeet. Ylipäätään aika harva ostaa kommuuttipyöräksi mitään 3600€:n hipotykkiä. Luulis, että tällaiselle on kysyntää jos siihen ei ole lakiteknisiä esteitä. Toihan vois toimia niin päin, että annan pyörän ja firma maksaa mulle joka kuukausi niin kauan kun se on ajokunnossa.

    • @vapaus3277
      @vapaus3277 Před 3 lety

      @@chinarello2928 Moro, tuolla mallilla ei mene ihan lain hengen mukaisesti eli siitä voi tulla myöhemmin sanomista, vaikka tuota ei ihan suoraan verottajan ohjeissa kielletä. Tämän hetken tiedon perusteella sanoisin näin. T. Mikko / Vapaus.io

    • @pyoraliitto
      @pyoraliitto Před 3 lety

      Tämä on vastoin luontoisetujen yleissääntöjä. Mitään työntekijän omaisuutta ei voi siirtää työntekijän hallintaan ja sitten antaa takaisin työntekijän käyttöön työsuhdetuna.
      Tämä olisi siis veronkiertoa ja laitonta.

    • @chinarello2928
      @chinarello2928 Před 3 lety

      @@pyoraliitto Varmasti näin. Lopputulos on nyt vaan se, että jengi joka ei oikeasti pyöräile ostaa pyöriä, jotka joko luukutetaan eteenpäin tai lojuu pyöräkellarissa. Suuri osa työnantajista ei edes lähde tähän mukaan eli vero-optimointi ohjaa tämänkin edun taas hyvätuloisille.

  • @ThePaholainen
    @ThePaholainen Před 3 lety +1

    Hei. Kysymyksen ei koske videota mutta luin netistä että sähköpyörän ensi huolto tulisi tehdä noin 300km kohdilla. Voiko tehdä ite? Mitä siinä pitäisi tarkistaa?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety

      Ensihuolto koskee pyörän mekaanista puolta - ellei sitten ohjelmistoon ole tullut päivityksiä. Eli sisältö on saman sorttinen tsekkaus kuin ns. keväthuollossa + tarvittavat toimenpiteet: czcams.com/video/kyDDFi3NkEM/video.html
      Uudessa pyörässä oleellsisimpia ovat vaihteiden mahdollinen hienosäätö, ruuvien kiristely ja kiekkojen suoruuden tarkistus. Myös ohjainlaakeri löystyy usein uutena kun paikat tekeytyvät.

    • @LauriAP
      @LauriAP Před 3 lety

      Riippuu missä kelissä ajaa. Kuiva keli kuluttaa eritavalla kuin rapaa ja lokaa ketjuihin ja muualle roiskinut syyskeli. Pakkasella sitten alkaa kertyä vaijereihinkin vettä, että. Kunnossapitostrategialla voi sitä tarkastella, haluaako pitää pyörän ja voimansiirron kunnossa pitkään, vai antaako sen kulua nopeasti. Onko pyörä pullonkaula, eli jos se vikaantuu onko korvaavaa tapaa helposti saatavilla. Onko suurta vaaraa, kuten suurienergisiä koneita ja massoja, myrkyllisiä kemikaaleja läsnä.( liikenteessä näin on.) Mikä on kuljettajan näkemys erilaisista olosuhteista, pitääkö päästä ajamaan kun sataa "kissoja ja koiria". Missä säilytetään pyörää, onko se lämpimässä vai kylmässä ja onko sateessa vai kuivassa.
      Minkälainen tappio tulee, jos pyörää ei voi käyttää, se varastetaan tai muuten vikaantuu tai rikkoutuu, likaantuu, kumi puhkeaa, ketjut lähtee, runko katkeaa.

    • @WinWisel
      @WinWisel Před 3 lety

      mulla tunturin e fatti, luulen, että ellei merkkihuolossa tuolloin käytä, vaikuttaa takuuseen. tunturilla eka huolto 150km. ja nämä tiedot oon saanu ohjekirjasta, että jos olen väärässä ni saapi oikaista.

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +1

      Voi olla Tunturilla haaste pitää tuosta kiinni jos joku sen haastaa. Kyllä autoissakin nykyään mikä tahansa huoltoliike voi tehdä huollon ja takuu säilyy. Pojan pyörää (Cube) kun takuuseen korjattiin niin ei kukaan huoltojen perään kysellyt.

    • @WinWisel
      @WinWisel Před 3 lety

      Joo itse olen miettinyt samaa, ei niitä kukaan kysele varmastikkaan, mutta heitin vaan ajatuksen, koska täällä varmasti kokemusta asiasta, ja varmaan tunturilta vaan tällainen heitto . Itse käytän joka tapauksessa pyörän huollossa 300km välein valtuutetulla pajalla, koska siellä aina asioinu, ja todella tyytyväinen heihin ollu. Tietysti sitten voi jokainen miettiä kannattaako siitä maksaa, mut se on mun juttu.👍

  • @JouTuubi
    @JouTuubi Před 3 lety +2

    Ei nyt ihan heti auennut miten tämä menee eli jos joku pystyy vaikka numeroin tekemään 101 ohjeen!
    Helppo vaikka näin että kvuitellaan että mä tienaan 3000e/kk ja vero% on 20% miten tuo etuus menee jos vaikka hommais sen 3600e pyörän (3 x 1200e)?
    Etuus lasketaan palkan päälle? What? Etuus vähennetään palkasta? Siis mitä?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +1

      Etuus rinnastetaan palkkaan ja niin myös verotetaan samalla tavalla. Jos saat 3000 brutopalkkaa ja lisäksi 3600 €/3a pyöräedun (eli 100 €/kuussa), säästät veroissa 20% veroprosentilla 240 €/a eli 720 €/3a.

    • @mikkotoivo
      @mikkotoivo Před 3 lety +3

      Mielestäni näissä pitäisi aina laskea marginaaliveroasteen kautta, joka tuolla kolmen tonnin kuukausiliksalla on jo lähellä 50% (47,9% jos uskomme veronmaksajain keskusliittoa).
      Eli kun (vuositasolla) verotettava tulo "vähenee" 1200€, maksettavan veron määrä vähenee vajaan 600€. Eli tuolla 47,9% marginaaliveroprosentilla 3600€ pyörä jäisi itselle maksamaan noin 1875€.

    • @JouTuubi
      @JouTuubi Před 3 lety

      @@Velogi Säästän veroissa 720e. Jaa mitähän sekin tarkoitaa? Mutta paljonko se pyörä tulee maksamaan mulle :D

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety

      Tuossa yllä Mikko jo laskikin asian vähään realistisemmalla veroprosentilla.

    • @JouTuubi
      @JouTuubi Před 3 lety

      En maksa veroja edes noin paljon palkasta.

  • @chihuahuagirlspupaandluma6861

    Mites yrittäjät?

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety

      Jos katsoit videon loppuun, niin vastaus tuli siinä. Eli jos olet palkkasuhteessa yritykseesi, niin onnistuu.

    • @chihuahuagirlspupaandluma6861
      @chihuahuagirlspupaandluma6861 Před 3 lety

      Kiitos, niin olikin! :)

    • @FinnenPynjar
      @FinnenPynjar Před 3 lety +1

      Yrittäjänä homma on tosiaan jopa maittavampi, sillä ei tarvitse pomon kanssa kauaa kinuta haluamaansa pyörää. Mutta toimii siis vain, jos on palkkasuhteessa (eli käytännössä kaikki paitsi toiminimellä toimivat, ja nostaa palkkaa. Yrittäjänhän ei tarvitse palkkaa nostaa.) Minulla oli työsuhdepyörä osakeyhtiöni kautta, mutta lopetin palkannoston toisen yrityskuvion takia. Lunastin siinä vaiheessa pyörän itselleni. Anyway: tämän takia homma on bueno (yksin)yrittäjälle:
      Voit ostaa niin kalliin pyörän kuin yrityksen kassa ja oma pääsi kestää. Lisäksi vuosittaisen edun saat laskea itse! Tarkistin tämän verottajalta aikoinaan: voit ns. "järkevissä puitteissa" määritellä pyörän käyttöiän, jolloin saat vuosittaisen verotusarvon halutuksi. Esim 12000€ maksava pyörä, käyttöikä 10 vuotta = vuosittainen verotusarvo 1200€/vuosi, joka on sattumoisin verottoman edun raja! Huomioitavaa tietenkin on, että kallis pyörä rasittaa yrityksen kassan lisäksi tasetta, jos pyörä jää poistoihin moneksi vuodeksi. Ja lisähuomiona: kannattaa olla yrityksen vakuutukset kunnossa, sillä pyörä on yrityksen. Jos se varastetaan, et voi pistää omaan irtaimistovakuutuksen piikkiin.

  • @user-zz5xr2ny7h
    @user-zz5xr2ny7h Před 3 lety

    hei, great videos.......thanks for info.
    can you supply us with written text (under video)......i know that it takes a lot of time to make subs...that is why only texts are required (if it is not hard for you, of course).

    • @Velogi
      @Velogi  Před 3 lety +1

      Thanks - some videos have subtitles on English. You can find them on the playlist czcams.com/play/PLsDJucv3JYFXXAguMltTHn18Y_9o9HZqN.html

    • @user-zz5xr2ny7h
      @user-zz5xr2ny7h Před 3 lety +1

      @@Velogi, hei......thanks for info and it really sounds great........
      mutta oon opiskellu suomee nyt........that is why it would be nice to see some finnish teksts......
      we are the group of 7 people who like bikes and enjoy your channel very much.........kiitos avusta!!!!