KAMP İÇİN TAŞINABİLİR PRİZ ECOFLOW RIVER 2 PRO !

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 22. 08. 2024
  • EcoFlow River 2 Pro çok beğendiğim bir cihaz oldu satın almak için aşağıdaki linkten EcoFlow un internet sitesine ulaşabilirsiniz :)
    EcoFlow : ecoflow.com.tr

Komentáře • 21

  • @Rmznak
    @Rmznak Před 2 měsíci +5

    Bu cihazdan aldım şimdilik memnunum cycle sayısı(şarj döngüsü)yüksek lifepo4 hücreli anlık olarak 1600 watt a kadar( booster )desteği var normal kapasite 800 watt. Evet 800 watt ı en fazla 1 saate kadar verir hatta biraz kayıp olacağı için okadar bile sürmez ama kullanım amacı bu değil. Biz evde elektrik kesintisinde kullandığımızda 55 inç tv ve bir led ampulle 110 watt gibi harcadığını ve elektrik gelene kadar telefonlarımızı falan bağladık 1 buçuk saat falan %80 kadar düşmüştü elektrik geldiğinde hiçbişey yapmadan sadece 220v kablosunu takmıştım cihaz üzerine ne takılıysa by pass edip aynı anda hem çalıştırıp hemde 10 dk da kendini doldurmuştu ups özelliğide var yani.başka bir zamanda elektrikli cezve çalıştırdık bu tür cihazlar çok güç harcar ama 3 dk 5 dk kullanılırsa fazla bitmeyecektir kullanım amacı bu şekilde kampta dağda elektrik kesintisinde çok güzel😊

  • @alikartal8205
    @alikartal8205 Před 3 měsíci +11

    Artik vloglar gelsin

  • @user-zb2wf5yu4x
    @user-zb2wf5yu4x Před 3 měsíci +4

    Araba Vlogları gelsin lütfen

  • @FATIH-wz4yo
    @FATIH-wz4yo Před měsícem +1

    buna güneş paneli almak istesek hangisini almak mantıklı olur.. kaç w kadar kapasitesi var

  • @burakhepbirlik
    @burakhepbirlik Před dnem

    Usta harika video olmuş eline sağlık. Bilmediğimden dolayı sana birşey danışmak istiyorum. Mesela anker 548 diye bir ürün var 60 amper kapasitesi var, 192 watt diye geçiyor, usb-c üzerinden 20 volt 3 amperde çıkış verebiliyor, yani notebook şarj edebilir diye anlıyorum çünkü şarjda voltaj 20 v olduğu için gelen amper sadece şarj süresini etkileyecektir diye düşündüm, fiyatıda 6800 TL. ecoflow river 2 diye de bir güç istasyonu var 256 watt diye geçiyor, kaç amper kapasitesi var bulamadım. bu da aynı şekilde 20 volt ve 3 amper çıkış veriyor. İnverter var üzerinde bu sayede 220 voltta verebiliyor. Fiyatı da 10 bin TL. Ben sadece kampta ışık, telefon, mini powerbank, orta boy 5w vantilatör, kafa feneri ve bunun gibi basit şeyleri şarj etmek için kullandığımı varsayalım, hatta belki birde mini buzdolabı. Cihaz şarj olurken 1 saatte şarj oluyor prizden. Solar 110 watt panelden de 3 saate şarj oluyor. Evet kendi şarj olurken hızlı ama onun haricinde amper kapasitesi nedir bilmiyorum ama watt kapasitesinne bakacak olursam 6800 TL ye öteki ile arasında çok fark yok. yani kapasite olarak watt üzerinden mi ilerlemek mantıklı yoksa amper üzerinden mi ona emin olamadım. Bu hesabı neye gör yapmalıyız. Benim saydığım bu basit aletleri şarj etmek için hangisi daha mantıklı olurdu. ikisi de güneş panali ile şarj edilebiliyor. formlardan okuduğum kadarıyla amber kapasiteyi temsil ediyor, yani elimdeki elektrik miktarı, volt o elektriği iletecek bir vasıta, vasıta ne kadar güçlü olursa o kadar hızlı iletecek. Bu ikisinin çarpı mı ise toplam gücü veriyor ama toplam kapasite olarak değerlendirirsem bu sefer amperi devre dışı bırakmış olacağım. Yani mesela elimde bir notebook var ve 65 watt ile şarj oluyor ama şarj cihazı diyorki 20v 3,25 amper ile şarj ediyorum diyor. Bu durumda benim alacağım şarj istasyonu yada powerbank 50 watt gücünde bile olsa 20 volt 2,5 amper ile şarj edebiliyorsa zaten şarj edebilecektir. yani bu durumda şarj edeceğim cihazların önce voltaj değerlerine sonrada amper değerlerine bakarak şarj edip edemeyeceğini belirlesem yeterli olan bir durum değil midir? Tabi kapasite olarak da sadece kaç amper depolayabildiğine baksam yeterli değil mi? Watt sanki bu durumda safdışı kalmış gibi olmuyor mu ? Bu konu da aydınlatabilir misiniz?

  • @EmreAta87
    @EmreAta87 Před měsícem

    Teşekkürler

  • @yusufmerti
    @yusufmerti Před 3 měsíci

    Bildiğin jeneratör çok iyi

  • @skhynexevolation1491
    @skhynexevolation1491 Před 3 měsíci +1

    güzel içerek olmuş ama 800 watt bir kapasite değildir. Cihazın kapasitesi internet sitesinden baktığımız zaman 768 Watt/hours yani watt / saat olarak verilmiş. Watt gücün birimidir. Ama bu cihaz 800 watı ne kadar süre boyunca verebilir ? [ Yani Watt / saat ] ( Bu sorunun cevabı da bize kapasiteyi verir.)

    • @eminfidan
      @eminfidan  Před 3 měsíci

      kesinlikle haklısın 1 saat boyunca 768watt verebilir yani batarya hacmi doğrultusunda :)

  • @S2G_Nurlan056
    @S2G_Nurlan056 Před 3 měsíci +1

    Azerbaycandan selamlar 👋👍💜

  • @boranokan
    @boranokan Před 3 měsíci

    artık vlog bekliyoruzx

  • @busraayaydn1510
    @busraayaydn1510 Před 3 měsíci +1

    Fiyatlar nedir

  • @25darklord
    @25darklord Před 3 měsíci

    O zaman kamp vilog gelir mi?

  • @yusufpala1257
    @yusufpala1257 Před 3 měsíci

    Menzil kaç

  • @buraksay94
    @buraksay94 Před 3 měsíci +1

    Senin arabayı şarj eder mi acaba ? 🧐

    • @yesil1026
      @yesil1026 Před 3 měsíci

      Ortalama bir elektrikli arabanın 180 wh/km verimlilikle yol gideceğini düşünürsek bunun tam şarjıyla 768/180 = 4 - 4,5 km civarı bir menzil verir arabaya. Bunun batarya kapasitesi 768 wh olduğu için.

  • @koseku3
    @koseku3 Před měsícem

    çok pahalı değil mi ya güneş paneli kablosuna bile 2bin lira istiyorlar

  • @BalkanCnar
    @BalkanCnar Před 3 měsíci

    Emin banada bi iPhone yolla ya hediyen olsun

  • @yucelkurt1974
    @yucelkurt1974 Před měsícem

    Çok pahalı ya