OLIVEO 1 - CKC 1 3e klasse C voetbal wedstrijd

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 5. 09. 2024
  • OLIVEO - CKC video verslag. Foto's: daviddilling.s...
    De eerste thuis wedstrijd voor OLIVEO 1 dit seizoen tegen CKC uit de regio Rotterdam. CKC was ook kampioen vorige jaar en helft ook hun eerste competitie gelijkgespeeld. Dus op papier, een goed wedstrijd. CKC was de beter ploeg in de eerste helft en heeft ook een doelpunt gepikt. Een mooie curve schoot geplaatst in de verre hoek van de goal en langs de finger tips van Peter-Paul, onze keeper. Maar dat was de laatste doelpunt voor CKC.
    In de tweede helft begone CKC weer redelijk and geen echte overtuiging weer van OLIVEO, maar dat ging langzaam maar zeker veranderen in de loop van de tweede bedrijf. De 18 jaar Sem van Venrooij zorgt voor de eerste doelpunt voor OLIVEO. Uit een vrije trap was met de hoofd tegen de handed van de CKC keeper gekopt en de bal ging hoog in de lucht toch achter de keeper en in do goal! 1-1. Van dat moment was OLIVEO echt klaar voor meer. En dat komt ook. Weer door een alert Sem, die krijgt de bal via een been van de tegenstander, heerlijk die stuiterbal getrapt op de wreef, slim in de verre hoek gesmasht, langs de duikende keeper!
    2-1 en dat was het eindstand. Goed slotfase voor OLIVEO zorgde voor de eerste 3 punter van het jonge seizoen in de 3e klasse C voetbal competitie!
    #voetbal #doelpunten #Pijnacker
    Naar de wedstrijd was het speler van het jaar van vorige seizoen Uitgereikt. Met 58 doelpunten, geen wonder dat het was Tim Van Rheenen!