Jääkiekon MM-kisat 2004 Suomi-Kanada Puolivälierä

@sapkofani87 Před 4 lety +7

Noroseen hävitiin tämä Peli.. ratkaisu maalikin meni helposti

• @camfg8908
    @camfg8908 Před 5 lety +7

Suomi kuitenkin oli maalin päässä pudottaa Kanadan joka lopulta meni mestaruuteen asti. Aina voi jossitella oliko maalivahdilla poikkeuksellisen huono päivä vai vain huonoa tuuria.

• @peterhammer6915
      @peterhammer6915 Před 4 lety +2

Olihan maalivahtipeli aivan karmea huonoa

• @besamme
      @besamme Před 4 lety +1

Ton yhden hörpyn längistä ois voinut jättää väliin. Tässä kyllä tarjottiin suomelle jatkopaikkaa monta kertaa mutta ei vaan kelvannut.

• @MrEdinVlogivarasto
      @MrEdinVlogivarasto Před 4 lety +4

Noronen pelasi ekan erän hyvin mielestäni. Sitten toisessa erässä hän sai sen jäähyn pelin viivytyksestä, minkä jälkeen homma lähti vierimään väärään suuntaan. Toki Kanadan ensimmäiselle maalille hän ei mahtanut mitään, mutta sitten ne loput maalit olivat käytännössä kiinni otettavissa.

• @jv29
    @jv29 Před rokem

Noroselle tämä oli aikamoinen "shit happens" -ottelu, mutta kuten jotkut muutkin ovat kommentoineet, monessa maalissa omat äijät seisoivat edessä tai kiekko muutti suuntaa jostain. Esim. kohdassa 11:00 lämäri muutti suuntaa Niinimaan mailasta.

• @AndyGrouch
    @AndyGrouch Před 4 lety +2

Suomi hävisi maalivahtipeliin näitä 2000-luvun vaihteen ja alun pelejä kyllä luvattoman monesti.

• @jussimusshockeyarchives4928
      @jussimusshockeyarchives4928  Před 4 lety +2

No joo varmasti tasasuus ei ollu veskareiden valtti siihen aikaan suomella, mutta kyllä mä melkein sanosin, että meiltä puuttu isojen pelien viime hetkien ratkasijat eli ne kylmäpäiset maalintekijät oikeissa paikoissa.

• @tanjatalvitie5747
      @tanjatalvitie5747 Před 2 lety

Voittipa

• @SudoGenkiYou
    @SudoGenkiYou Před 4 lety +6

Eipä veska maha mitää ku maskin takaa tulee kuti. Omat pakit seiso monessa maalissa maskissa. Turha Norosta syyttää.

• @roimari
      @roimari Před 4 lety +3

Niin Heatly oli tuolloin ehkä maailman paras maalintekijä.

Joo ei kaikki maalit norosen maaleja ollu, ja siis tohon aikaahan Noronen oli NHL:ssä buffalon ykkosmaalivahti, ei ykköseks nousta jos ei kopit tartu, mutta suomen puolustus ei ehkä osannu pelata yhteen norosen tyylin kanssa.

• @roimari
      @roimari Před 4 lety

@@jussimusshockeyarchives4928 Oli tuo yks kaukoveto kyllä norosen hörppy. Mutta sattuuhan sitä. Niinhän se Luongo myös imi tuossa.

@jussimusshockeyarchives4928  Před 4 lety +1

@@roimari Joo totta hyvä nosto, Luongo oli tohon aikaan kuitenkin NHL kuumimpia kassareita ja sikäli olis pitäny viedä toi kaksintaistelu ihan sata-nolla

• @roimari
      @roimari Před 4 lety +2

@@jussimusshockeyarchives4928 Tais olla lock-out kisat. Brodeur oli myös aika ruosteessa noissa kisoissa.