S08 Ep09 - Cum ne planificăm timpul când nu mai avem timp de planificat

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 26. 04. 2023
  • Adesea ne umplem calendarele cu activități, fie în jurul responsabilităților pe care le avem sau al oamenilor pe care ne dorim să îi includem în viața noastre.
    Facem planuri, împărțim ziua în multiple intervale orare, ne străduim să prioritizăm și facem asta de cele mai multe ori în minte. Cu toate acestea, ne lovim de momente în care pare că tot nu apucăm să facem tot ce ne-am propus. Ne rămân lucruri nefinalizate, le mutăm de pe o zi pe alta, ajungem să le facem cu rezultate slabe și ne simțim și epuizați în proces.
    Între toate aceste activități planificate, cum arată, însă, timpul necesar pentru ce e cu adevărat important pentru noi? Există oare timp neplanificat necesar lucrurilor care nu sunt în controlul nostru? Cum arată, de fapt, time managementul atunci când avem o mulțime de variabile pe care nu le putem controla?
    În acest episod, Dana ne spune propria poveste despre relația cu planificarea timpului și ne împărtășește cum a început ea să caute punctul de echilibru în propria sa busolă interioară.

Komentáře • 10

  • @ioanafilip2401
    @ioanafilip2401 Před rokem +16

    Canalul asta ma ingrijoreaza...Nu-mi vine sa cred cum apar episoadele EXACT in momentul in care am nevoie de un sfat legat de subiectul abordat. Keep up the good work!

  • @anasabou212
    @anasabou212 Před 5 měsíci

    M ați ajutat super muult

  • @piroxenpx
    @piroxenpx Před 8 měsíci

  • @denisadma4924
    @denisadma4924 Před rokem +2

    Salutare! Am foarte mare respect pt echipa voastra, sunteti toti inteligenti si foarte placuti. Va multumim pt episoadele in care sunteti vulnerabili deoarece exemplele voastre ne sunt de ajutor. Am extras niste idei foarte importante pentru mine care ma vor ajuta pe viitor, cum este important sa notam totul de exemplu si sa ne lasam timp si pentru "ruminare". Mie personal mi-ar placea sa stiu mai multe informatii teoretice, tehnici pentru a-mi da seama cum ar fi ideal sa imi gestionez situatiile, si doar cate un exemplu-doua sa inteleg mai bine despre ce este vorba. Totodata prefer videourile in care va putem si vedea in principal pe voi pentru a stabili o conexiune mai buna, si poate o combinatie intre cadrul cu voi si uneori cadrul cu lucruri teoretice scrise ca in aceste "slideuri?" pentru a intelege mai bine subiectul cred ca ar fi de ajutor. Cam astea ar fi niste lucruri pe care le-am observat si parerile mele pentru imbunatatire. Oricum, faceti o munca minunata si romanii va multumesc, este in special nevoie de oameni ca voi! ❤️

  • @mely621
    @mely621 Před rokem

    Waa, ce grozav! Inca nu am vazut episodul dar mi-am pus aceasta intrebare in trecut. De abia astept sa il vad. Super! Apreciez mult MindArchitect!👍

  • @annaalexe328
    @annaalexe328 Před rokem

    Mulțumesc ! 🥰🥰🥰

  • @stefanmihalea
    @stefanmihalea Před rokem +1

    Sunt anumite tipuri de personalitati care au drept element identificativ tocmai spontaneitatea, rebeliunea. Cu ei ce facem? Nu ii putem face sa isi organizeze programul la genul cu marcarul pe calendar. E impotriva firii lor. Cred ca primul pas e sa ii constientizezi ca oricum ar fi ei, trebuie sa-si respecte macar cuvantul dat, intalnirile fixate. Cum? Putem sa le sugeram chestia cu notatul momentului si locului. Si treptat, odata ce ai lucrurile de baza fixate, esti mai relaxat.
    Mai era varianta sa notezi tot ce te preocupa si sa tai apoi ce nu tine de tine, ca in pasl 3 sa vezi cum le aranjazi fara sa te agloemerezi. Si pe masura ce le rezolvi, sa le tai de pe lista. Dar iarasi, o lista prea mare sa nu fie prea stresanta pentru un rebel

  • @TheChryssu
    @TheChryssu Před rokem

    Nu ați explicat clar nimic. Unde e Paul Olteanu?

  • @briela5441
    @briela5441 Před rokem

  • @emizzu
    @emizzu Před rokem