Glomerulonefrita vs Glomeruloscleroza in BCR

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 24. 08. 2024

Komentáře • 7

  • @lillyimpala1686
    @lillyimpala1686 Před 3 měsíci

    Te pup suflet frumos ,Informații prețioase..ca de obicei ❤

  • @claudiustroescu7744
    @claudiustroescu7744 Před 3 měsíci

    ❤❤ Mulțumim din suflet ❤

  • @marianasuteu5590
    @marianasuteu5590 Před 3 měsíci

    Chiar dacă termenii de specialitate par complicați … totuși indicațiile date aici și apoi urmărite cu atenție, situația devine ușor de înțeles.
    Alimentația deficitară, stresul, inflamațiile, deficitul de minerale, vitamine… se rostogolesc ca un bulgăre de zăpadă și se complică totul.
    Personal am început cu o infecție ( pielonefrită) netratată corect, a dus la formarea de calculi, operație, afectarea țesutului renal și desigur în timp afectarea glomerulilor!
    Acum urmăresc funcția renală, RFG, analize de sânge, uree, creatinina…
    De aceea îmi permit să spun ca măcar o dată pe an, analizele elementare pentru funcția renală e bine să fie făcute așa cum zice Dna Carolina. Indicațiile dânsei sunt valoroase pentru ca altfel niciun medic nu vi le vor da niciodată ( cel puțin nu preventiv sau într-un debut al bolii ci poate cândva când lucrurile se complica)
    Consider foarte important și acest vlog și ca de obicei vă zic MULTUMESC !🤗

    • @carolinamagda1116
      @carolinamagda1116  Před 3 měsíci

      Multumesc frumos, Mariana, pentru comentariile frumoase!
      Il ascult acum deja de ceva timp pe Dr.Ben Lynch, e ceva ce tine si de Dvs. El afirma ca persoanele care au luat Metotrexat, trebuie neaparat sa suplimemteze cu vit B9 in forma Folinic Acid si sa combine aceasta cu forma cu l-MethylFolate. Am in vedere ca Metrotrexatul in unele situatii, aduce la toxicitate, dar aceasta cumuleaza cauze, de ce lucrurile greu se rezolva.
      Dr.Lynch, zice ca, duce conferinte, consulta medici care lucreaza in domeniul rheumatoid arthritis, canceroase, sau post canceroase, ca e un domeniu mare, inca fara multe raspunsuri. Dar aceasta ar trebui medicul Dvs sa-i scrie lui, ca el consulta medici, nu pacienti. Daca doriti va expediez linkul, dar el e simplu de gasit pe net, a ramas doar medicul dvs sa vrea. Zice ca acest cumul de Homocisteina care nu se regleaza, usor (trebuie sa fie max 7-8-9), se refleaza cu forme methylate.
      Cred ca trebuie sa dati analiza la gena MTHFR

    • @marianasuteu5590
      @marianasuteu5590 Před 3 měsíci

      @@carolinamagda1116
      Mulțumesc pentru atenția pe care mi-o dați!
      Să știți ca medicul oncolog este “ rara avis”
      De la operația si pet ct din 2019 nu ne-am văzut dacă nu am metastaze. Dacă aș avea curajul să îi spun de medicul pe care l-ați amintit m-ar tăia de pe listă. Am mai văzut … așa ca o dată la 3 luni iau rețeta de Aromasin și îmi fac analize pentru restul de probleme. Rinichi, inimă, circulația periferica, ficat, pancreas, osteoporoză…
      Nu mai sunt în stare să îmi exprim vreo îngrijorare sau să pun vreo întrebare ca să nu primesc iar replica…
      “ la ce boală aveți, cat ați trăit și ce vârstă aveți, ce mai vreți ?”
      De aceea vă urmăresc, vă mulțumesc pentru interes, sfaturi, indicații și informații.
      Și dacă unii trăim mai mult ( chiar cu zece operații, șase formațiuni, recidive….) se pare ca este o impertinență să mai punem întrebări medicului oncolog…
      Urmăresc linkurile dv și tot ce ma îndrumați .
      Mulțumesc 🤗❤️