Oliveo 1 - Westlandia 1 voetbal wedstrijd in Pijnacker

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 5. 09. 2024
  • Oliveo 1 speelde tegen Westlandia 1, een voetbalwedstrijd in de 2e klasse D-competitie in Pijnacker. Westlandia was goed in vorm, maar Oliveo begon met een snel doelpunt dankzij een prachtige goal van Noah Boer. Dat moet je echt twee keer bekijken in dit verslag van de voetbalwedstrijd! Bij rust stond het 1-0…
    In de tweede helft begon Westlandia weer goed te spelen, maar opnieuw was het Oliveo die scoorde! In de 53e minuut stond het 2-0! Een mooie counter. Noah Boer vond de net ingevallen Max Huurman, die de bal teruglegde op 'good old' Gerben Pels, die de 2-0 maakte. Daarna gooide Oliveo de wedstrijd op slot, dankzij Nick Toussaint. Hij maakte de 3-0 met veel strijd en een kopbal! En nog eentje voor de zekerheid. Noah Boer maakte er in de 83e minuut 4-0 van. Oliveo won uiteindelijk met 4-0 van Westlandia 1 op zaterdag. Met deze overwinning is handhaving in de tweede klasse vrijwel zeker.