Mooi dat er ook eindelijk eens gesprongen en meegeleefd werd op de andere tribunes.

Vak 15 naast nn ging helemaal los maar dat is meestal ook nog wel een stukje sfeervak aangezien het naast nn zit

@JordyStorm Před 2 lety +20

Heerlijke wedstrijd🥵

• @smauggaming295
    @smauggaming295 Před 2 lety +15

Cambuur dacht een overwinning maar wel mooi dat nijhuis toch 3 minuten meer gaf en dat van aken toch de 3-3 kon maken

• @ilsewijbenga7999
    @ilsewijbenga7999 Před 2 lety +4

Machtig!! 🤩

• @jzeilstra20
    @jzeilstra20 Před 2 lety +4

Ik was er gisteren zelf ook bij maar wat een wedstrijd zeg 3-3 en inderdaad er werdt echt mee gelevend om de andere tribunes en iedereen sprong op geven monenten ook mee en wat geweldig sfeeractie en sfeer dat er voor de wedstrijd werdt originseren met alle die Friese vlaggetjes van linkse en naar rechts en super gezellig dat het was en die ochtend nog bij de kroeg geweest van nieuwnoord supporters en gezellig sfeer dat daar hingen dus gisteren echt geweldig dag beleeft

• @kerkklokkenfrl3214
    @kerkklokkenfrl3214 Před 2 lety +11

Wat een pot tegen cambuur in de laaste minuten ik was er zelf ook bij de wedstrijd

@meinderziel3884 Před 2 lety +4

Geweldige sfeer! Heerlijke sfeeracties van NN dit seizoen! Heeft iemand ook filmpjes van voor de aftrap name met de opstellingen klonk het heel vet dat wij de achternaam van de spelers moesten roepen

• @scHeerenveenSupport
      @scHeerenveenSupport  Před 2 lety +1

Heb ik helaas niet kunnen filmen.
      Zal de volgende keer kijken of het lukt.

@amerinsdejong2292 Před 2 lety +3

Wat een wedstrijd was dit zeg ik was er zelf ook bij en iedereen gaat nu wel zeggen van ja die ene goal had niet meer mogen tellen enzo maar al met al was Heerenveen de beste ploeg de eerste helft was Heerenveen veel beter de eerst 10 a 15 min van de tweede helft hadden ze het wat moeilijk maar daarna nam heerneveen het ook wel weer een beetje over ♥️🤍💙