La victòria més amarga de l’Atlètic Balears

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 29. 06. 2019
  • l final més cruel per a tota una demostració d’èpica. L’Atlètic Balears ha tocat amb els dits la segona divisió quan, a 45 minuts pel final, necessitava un miracle, 4 gols per remuntar. Tot perquè al minut 18, una incomprensible errada d’Hugo Díaz ha causat el gol del Mirandés. El zero a un que semblava sentenciar l’eliminatòria, però l’Atlètic ha tret tot l’orgull i ha demostrat la fe per remuntar l’eliminatòria.
    Nuha ha tingut l’empat a la primera part, però la manca d’encert que ha tingut a la primera part, l’ha capgirat a la segona. Al minut 57, el gambià en una jugada individual ha fet l’empat, llavors semblava que només es tractava d’una anècdota. Però cinc minuts més tard, arribava el dos a un amb un gran cop de cap. Amb mitja hora al davant el somni balearico ja era possible. I al minut 79, de nou Nuha participa en una jugada que acaba amb el 3 a 1. Marcos Jiménez de la Espada que havia sortit al descans per Hugo en feia el tercer. Deu minuts al davant per fer un gol que posaria l’Atlètic a Segona, 56 anys després. I les ha tengudes. Pedro Ortiz, que ha fet una segona part descomunal, quasi ho aconsegueix amb un gol olímpic. De fet, quasi ho aconsegueix així dues vegades. Enmig, Limones ha tret una ocasió de Marcos. L’Atlètic no es rendia, Ortiz no es rendia i l’ha tornada a tenir. I al temps afegit, falta indirecta dins l’àrea. Era la darrera jugada del partit. Fullana la toca per Vallori i Limones acaba amb el somni blanc-i-blau. Fins aquí el somni de la Segona Divisió. L’esperança ha donat pas a imatges dures, doloroses, a les llàgrimes. Llàgrimes plenes d’orgull. Llàgrimes dels jugadors, dels aficionats. Llàgrimes del propietari Ingo Volkmann. L’Atlètic ha caigut però ho ha fet dret.