['15/'16]Barendrecht naar finale Voetbal Rijnmond Cup na zege bij Capelle

• čas přidán 17. 05. 2016
  • Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft zich dinsdag geplaatst voor de finale van de Voetbal Rijnmond Cup. In Capelle won Barendrecht de halve eindstrijd met 2-1. Capelle kwam in de eerste helft op voorsprong, maar na de onderbreking was Barendrecht beter. Nadat de rood/witten verschillende kansen hadden gemist, schoot Tim Eekman Barendrecht twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte uit een vrije trap. Vlak voor tijd beslisten de rood/witten de wedstrijd in hun voordeel, toen Bas Mourits in de 88e minuut de 2-1 scoorde na een verre inworp van Patrick Stolk. Daardoor speelt Barendrecht op zaterdag 4 juni de finale van het regiotoernooi. Tegenstander wordt Topklasse-kampioen Excelsior Maassluis of buurman RVVH, die de andere halve finale spelen. Barendrecht bereikte vorig jaar ook de finale, maar toen was Jodan Boys te sterk voor de rood/witten. Dit jaar krijgt de ploeg dus een nieuwe kans om de Voetbal Rijnmond Cup op zijn naam te schrijven.