Strategii de selectie

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 28. 02. 2016
  • Cum putem sa prindem crapi de 15kg sau mai mari in mod constant, pe lacuri cu profil diferit? Vlad Pavlovici discuta nade, monturi si strategii de selectie, aplicabile pe atat pe carpodromuri, cat si pe lacuri salbatice.

Komentáře • 33

  • @eduardflorin7387
    @eduardflorin7387 Před 5 lety +21

    acest om Vlad Pavlovici ne ofere ceva ce nici in vise nu pare atat de frumos, te face sa fii tot mai increzator in aceasta arta, si iti dezvaluie tot ce e mai bun in aceasta pasiune minunata. multumim frumos pentru toate aventurile petrecute pe aceste balti minunate. Eu sincer tot ce imi doresc, sper sa vad acest gen de episoade tot mai des si pe un timp indelungat. multumimt tare mult Vlad Pavlovici

  • @Aventurilamalulapei
    @Aventurilamalulapei Před 6 lety +15

    Un om cu o vocatie uimitoarea in a explica clar si la sigur si aproape pe intelesul tuturor arta pescuitului

  • @cossminmorariu5212
    @cossminmorariu5212 Před 8 lety +12

    Inca un filmultet frumos de la Vlad Pavlovici ! superba realizare ! felicitari !

  • @eduardeduard9525
    @eduardeduard9525 Před 9 měsíci

    Mulțumim, am învățat foarte multe lucruri de-la dumneavoastră

  • @gilbertdiaconu7145
    @gilbertdiaconu7145 Před 3 lety +5

    De departe unul dintre cele mai reusite filmulete,felicitari !

  • @inSaNe_44
    @inSaNe_44 Před rokem +1

    Parca nu-mi vine sa cred ca este filmat la noi în tara 😄. Adevărul ca la noi nu prea merge la boilies, din păcate. Oricum, mulțumim de informații! Și fir întins 🎣 👌 🍻 🇷🇴 🎊

  • @fishinganywhere3317
    @fishinganywhere3317 Před 4 lety +6

    Nu stiu si nu reusesc sa inteleg cum faci sa nu schitezi nici macar un zambet pe captura(stiu,multi vor spune" pai la cat peste a prins" si da ,posibil aveti dreptate dar fiind un hobby si vb personal de mine cu un record de crap regina pe ape curgatoare salbatice de 10,6 kg inca ma mai bucur si la esemplare de 3/4/5 kg )fire intinse tuturor

  • @bogdanmoldovan8990
    @bogdanmoldovan8990 Před 8 lety +4

    O echipa foarte buna . Felicitari tuturor

  • @gipescar4195
    @gipescar4195 Před 2 lety +1

    Respect mult ce faci !!!

  • @bumbu5868
    @bumbu5868 Před 8 lety +3

    Multumim pentru sfaturi

  • @delphinfishing9123
    @delphinfishing9123 Před 2 lety

    Bravo ție tata este ceva de vis

  • @danutstoica1635
    @danutstoica1635 Před 4 lety +1

    Mare profesionist

  • @radutustean
    @radutustean Před 2 měsíci

    Foarte interesant sistem de depozitare a rigurilor as fi interesat de unde se poate achizitiona sau unde pot gasi e foarte practic

  • @sorindumitru1864
    @sorindumitru1864 Před 4 lety

    buna....vroiam sa va antreb un singur lucru...de ce credeti ca distanta antre carlig si momeala face selectia capturi de talie ...am vazut ca faceti monturi simple,cu carlige de numere mari,cum se pescuia carpfishing acum 25-30 de ani an urma.....vad ca aveti multe persoane care urmaresc filmarile dvs.carpfishing an aproape toate lacurile din eoropa se practica de pe mal nu la plantat cu barca,diferenta ie enorma cand trebui sa lansezi pe o platforma sau cat mai aproape de celalant mal peste 110-120mt an locul ales.sunt foarte bucuros cand vad ca an ROMANIA sunt din ce an ce mai multe persoane care se andreapta spre aceasta disciplina..multa bafta an continuare si sper ca pe viitor sa faceti un videoclip unde sa prezentati pescuitul la distanta,cu toate secretele lui ...

  • @marianochea562
    @marianochea562 Před 11 dny

    Va salut cu respect D-le Pavlovici! Urmaresc prezentarile dumneavoastra si le consider extrem de utile pentru pescuitul civilizat din Romania. As avea cateva informatii pretioase legate de selectia crapilor mari, inafara de cele prezentate de dumneavoastra in acest film, pe care cred ca le-ati explica mult mai clar si mai bine decat mine. Doar ca, mi-as dori un contact in privat, daca se poate, pentru a lua legatuara. Astept cu interes raspunsul! Multumesc si fire intinse!

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před 10 dny

      Va multumesc pentru mesaj. Filmul facut la Sanpaul e foarte vechi si probabil ca astazi as aborda altfel subiectul. Ma puteti contacta pe adresa contact@carponline.ro.

    • @marianochea562
      @marianochea562 Před 5 dny

      @@CarpOnlineRomania Bună ziua domnule Pavlovici și scuzele de rigoare pentru întârziere!
      Mă refeream la materialul forfacului și anume: când firul de păr este dintr-un material textil/suplu, lungimea lui funcționează mai mult în situația ideală când peștele abordează momeala din față. Când o face din lateral sau din spate, dinspre cârlig, atunci vacumul pe care îl creează un crap de 8-9-10 kg când aspiră, poate lua cu ușurință un cârlig de mărimea 6 sau chiar 4. Am observat că dacă forfacul este confecționat dintr-un material mai rigid firul de păr este și el mai lung, selecția este mai bună și se poate evita exemplarele de până la 15 kg. Dar, acest avantaj poate crea și un dezavantaj în același timp întrucât cârligul nu se mai întoarce să înțepe buza de jos și pot există înțepături superficiale și rateuri. Totuși, acest dezavantaj poate fi anulat/anihilat cu o articulație la nivelul lestării forfacului sau la legarea de firul principal. Cred că sunt niște observații care ar fi de folos și prezentate în stilul magistral al dumneavoastră ar fi înțelese mai ușor.
      Mi-aș fi dorit o întâlnire chiar pe malul apei, apropo eu sunt din Moara Vlăsiei și am văzut că ați făcut o partidă frumoasă în toamnă, pe Balta Palatului Căciulați. Dacă măi ajungeți prin zonă, mi-ar face placere să vă întâlnesc.
      Vă mulțumesc pentru timpul acordat și înțelegere, iar dacă observațiile mele au fost de bun augur, mă bucur să fie prezentate.
      Fire întinse!

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před 5 dny

      Va multumesc pentru comentarii. In mod cert, lungimea firului de par e un mijloc de a face selectie intre crapii de dimensiuni mici si cei de talie medie si mare. O distanta mare intre carlig si momeala e mai eficienta pentru selectarea pestilor decat marimea momelii sau a carligului. Fir intins si toate cele bune!

  • @silviucretu8677
    @silviucretu8677 Před 3 lety +1

    Salutare! Poate ca n are kegatura cu subiectul, dar De ce preferi sa tii lansetele cu varful spre sus si nu la orizontala?

  • @gheorghechiriac6415
    @gheorghechiriac6415 Před 4 lety +1

    Salut Vlad. Te-am rugat si in alt videoclip dar nu mi-ai raspuns:ce alica de lest se vede pe rig.Respect profesionalismul tau si ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune acest lucru.

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před 4 lety +2

      Orice alica de plumb sau de tungsten este la fel de buna, cu conditia sa fie suficient de grea pentru montura la care este folosita si sa nu cada de pe forfac. Monturile de pop-up, cum ar fi Withy Pool, au nevoie de alice grele. La monturile pentru wafters se pot folosi si alice mai usoare.

  • @cristigraur816
    @cristigraur816 Před 10 dny

    Buna, se poate un link la geanta de la inceputul clipului , multumesc

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před 9 dny

      Filmul a fost publicat in februarie 2016. Majoritatea echipamentelor prezentate in film (inclusiv geanta) nu mai sunt disponibile.

  • @adrianaholban8982
    @adrianaholban8982 Před rokem

    Va salut domnule Pavlovici , respected mele pt materiale pe care le faceti, am o rugaminte la dumneavoastra , vreau o recomandare pescuiesc de ceva timp pe lac 2 bunget este un baraj de accumulate destul de mare ca suprafata nu stiu sa zic exact dimensiunea lui , eu pescuiesc din mana fara rezultate f bune , un ciortan doi pe partita, merg in fiecare saptamana , balta nu este foarte populata si se pescuieste f mult plantat, ati putea sa imi spuneti cum as putea sa abordez partidele de pescuit si sa obtin rezultate bune, va multumesc

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před rokem +1

      Din pacate, nu cred ca va pot da recomandari utile fara sa cunosc lacul, decat eventual unele general valabile pe orice lac (si pe care probabil ca le stiti si dvs). In principiu, daca locuiti aproape de lac, incercati sa adunati cat mai multe informatii despre el de la cei care au rezultate bune si sa pescuiti cat mai des, mai ales in momentele productive ale sezonului, cum ar fi primavara. O buna intelegere a lacului e poate cel mai important lucru. Pe lacurile grele pe care am pescuit, experienta adunata in timp a fost un aspect esential.

    • @adrianaholban8982
      @adrianaholban8982 Před rokem

      Va multumesc frumos pt raspuns , intradevar sunt zile si zile la pescuit pe lacul acesta se pescuieste mult plantat la peste 200 m , si intradevar acei pescari fac diferenta eu pescuiesc lansat in maxim 100 m de aici si rezultatele slabe in perioada asta, primavara am avut partide bunicele , o seara buna va doresc

  • @bgelu1132
    @bgelu1132 Před 5 měsíci

    Buna, ce nada ma sfatuiesti sa folosesc in Februarie si cum sa aboedez o partida de cateva ore dimineata pana la amiaza

    • @CarpOnlineRomania
      @CarpOnlineRomania  Před 5 měsíci

      Nada vie, daca e permisa de administratia lacului, sau groundbait si seminte mici.

    • @bgelu1132
      @bgelu1132 Před 5 měsíci

      @@CarpOnlineRomania ok, multumesc frumos

  • @dumitrubogdan7878
    @dumitrubogdan7878 Před 2 lety

    îmi ziciceti cum sa fac o montura pentru ten