Eksik Olan: Bilinç problemi - Evrensel yanılsama. Konuk: Saffet Murat Tura

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 1. 04. 2018
  • Medyascope.tv
    Eksik Olan: Bilinç problemi - Evrensel yanılsama. Konuk: Saffet Murat Tura
    2018
    Patreon.com’da Medyascope.tv’ye nasıl destek olurum?
    1. www.patreon.com/medyascopetv adresine gidilir.
    2. Sağda görülen ‘Become a patron’ sekmesi tıklanır.
    Burada standart olarak gelen 1.00 $ sekmesine destek için düşünülen aylık miktar yazılır. Bu tamamen size kalmış, bütçenize göre 1, 2, 5, 10, 100 $’lık destek yapabilirsiniz. Ve ardından Continue itıklanarak devam edilir.
    3. Bu sayfada isterseniz facebook hesabınızla isterseniz bilgilerinizi girerek patreon.com’a destekçi olarak üye olabilirsiniz.
    Bilgilerinizi doldurup, patreon kullanıcı sözleşmesini okuyup onayladıktan sonra Sign up sekmesini tıklayın. Eğer mail adresiniz ile üye oluyorsanız bir onaylama maili alacaksınız. E-postanızı kontrol edip gelen onay mailindeki linki tıklayın.
    4.Bu link sizi profil sayfasına götürecek. Bu bölümü doldurduktan sonra tekrar www.patreon.com/medyascopetv sekmesine tıkladığınızda aylık desteğinizi belirleyip, kredi kartı bilgilerinizi girerek Medyascope.tv’ye istediğiniz süre boyunca destek olabilirsiniz.
    Desteğiniz için teşekkürler!

Komentáře • 12

  • @tdmmnrdrk2830
    @tdmmnrdrk2830 Před 6 lety +12

    Türkiye'de ilgili konularin artik bilim insanlari tarafindan konusulmaya baslamasi cok güzel. Batida neuro-bilimle, epi-genetikle ilgili cok önemli gelismeler var. Özellikle 2013 yilindan itibaren beyin ile ilgili yapilan calismalar insanin ilk alti yilinda ailesinden ve nihayetinde icinde bulundugu kültürden ne denli etkilenip bir cesit kültür robotuna dönüsütügünü kanitlar durumda. Yani yetiskin yasamlarimizdaki olumsuz davranis ve inanclar bu yillardan kalma yerlesmis programlarla aciklanabiliyor. Bu da bize insanin karar verdigi takdirde cesitli egzersizlerle beyin aglarini yenileyerek cok daha verimli, mutlu, kendinden emin bir varliga dönüsebilecegi konusunda yol gösteriyor. Kisacasi beyinle ilgili yapilan son calismalar insanin kendini kabul ettiginden ya da sandigindan cok daha fazlasi olabilecegini kanitliyor. Bu konuda benim en cok etkilendigim arastirma kitaplari Dr.Bruce Lipton ve Dr.Joe Dispenza'ya ait. www.kitapyurdu.com/kitap/kendiniz-olma-aliskanligini-kirmak/357461.html www.idefix.com/Kitap/Inancin-Biyolojisi/Bruce-H-Lipton/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000251092 yükleme icin tesekkürler

  • @sinnni3213
    @sinnni3213 Před 5 lety +2

    Teşekkürler, ilgiyle izledim

  • @mustafa1977mustafa
    @mustafa1977mustafa Před 6 lety +18

    Arka plandan çok ses geliyor, kahvehane gibi...

  • @betuldemirel6189
    @betuldemirel6189 Před 3 lety +2

    Çok iyi sorular..

  • @pleasantclock6718
    @pleasantclock6718 Před 4 lety +4

    Özgür irade yasamin%10 da bence

  • @dilberex
    @dilberex Před 4 lety +2

    Evrensel Nevroz

  • @dilberex
    @dilberex Před 4 lety +2

    Ya da Evrensel Saplantı

  • @muratokuducu8126
    @muratokuducu8126 Před rokem

    Hocam bilinç olması için bilme eyleminin olması gerekiyor bence peki bizim sonrdan edindiğimiz deneyimleri sorgulamadan bilebilir miyiz bence hayır.yani sorgulamadan birşey bilme mümkün mü bence değil.insanin bilinci varsa birşeyleri biliyor demektir mesela konustugunuz kişinin ne konuştuğunu biliyorsunuz peki bunu bilmek için beyin sorgulamasi gerekmiyor mu.o zaman beyin sorgulayan birsey.bilincli olarak sorgulamiyor ama bilinçalti sorguluyor.peki sorgulama neyin ne olduğunu insanlar inanç diye birşey kalır mi yani mesela benim saçım var bunu bile sorgular insan bu olmadığına göre sorgulama yok sorgulama olmadığına göre bilme yok.bilme olmadığına göre bilinç yok.ne alaka diyeceksiniz ama beyin dogdugundan sonra da öğreniyor peki öğrenmek için sorgulamak gerekmiyor mu.bilmek için de

  • @ahmetyucel8328
    @ahmetyucel8328 Před 3 lety +2

    Kedinin güneş sistemini bilmediğini veya bildiğini kim kanıtlayabilir.

  • @ahmetyucel8328
    @ahmetyucel8328 Před 3 lety +2

    Saffet bey azıcık belgesel izleyin. Goodall'ın çalışmalarına bakabilirsiniz mesela.