Hanuman Chalisa | M.S. Subbulakshmi | Carnatic Music | Hanuman Bhajan | Carnatic Classical Song

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 20. 04. 2023
  • Listen to the Carnatic Classical Version of 'Hanuman Chalisa' by M.S Subbulakshmi. Only on @saregamacarnaticclassical 🙏
    Credits:
    Song Name: Hanuman Chalisa
    Artist: M.S. Subbulakshmi, Radha Viswanathan
    Music: Goswami Sri Tulsidas
    Lyrics: Traditional
    #hanumanchalisa
    #mssubbulakshmi
    #saregamacarnatic
    #carnaticmusicians
    #carnaticmusic
    Label: Saregama India Limited, A RPSG Group Company
    To buy the original and virus free track, visit www.saregama.com
    Follow us on: CZcams: / saregamacarnatic
    Facebook: / saregamatamil
    Twitter: / saregamasouth​​
    Hanuman Chalisa Ms Subbulakshmi | Hanuman Chalisa By Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Hanuman Chalisa | Nama Ramayanam Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Devotional Songs | Ms Subbulakshmi | Kanagathara Sothiram Ms Subbulakshmi | Bhaja Govindam Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Vishnu Sahasranamam | Lakshmi Ashtothram Ms Subbulakshmi | Hanuman Bhajan | Hanuman Ji Ke Bhajan | Jay Jay Jay Bajrangbali | Jay Jay Bajrangbali | Jay Bajrangbali | Jai Jai Bajrangbali | Hanuman Ji Song | Jai Bajrangbali | Hanuman Ji Ka Bhajan | Hanuman Chalisa Bhajan | Hanuman Ji Ke Gane | Bajrangbali Ka Bhajan | Hanuman Ke Bhajan | Hanuman Ke Gane | Hanuman Ji Ke Geet | Hanuman Chalisa Hariom Sharan | मंगलवार भक्ति : नॉनस्टॉप हनुमान जी भजन | Ms Subbulakshmi Songs
  • Hudba

Komentáře • 742

  • @kingsmediatv9085
    @kingsmediatv9085 Před 3 měsíci +133

    I am a Christian ❤
    I Read Hanuman Chalisa every day morning ❤ Jai Shree Ram ❤
    Jai Bajrang Bali ❤

  • @valmiki527
    @valmiki527 Před 3 měsíci +46

    Maa Saravaswathi given this chant on earth in the form of voice of Late M. S. Subbalakshmi 👏👏👏

  • @vidyarashmin8019
    @vidyarashmin8019 Před 9 měsíci +89

    ஶ்ரீ குரு சரண ஸரோஜ ரஜ நிஜமனு முகுரு ஸுதாரி |
    வரணௌம் ரகுவர விமல ஜஸு ஜோ தாயக பலசாரி ||
    புத்திஹீன தனு ஜானிகே ஸுமிரௌ பவன-குமார |
    பல புத்தி வித்யா தேஹு மோஹிம் ஹரஹு கலேஸ் பிகார் ||
    ஜய ஹனுமான் ஞான குண ஸாகர் |
    ஜய கபீஷ திஹு லோக உஜாகர் || 1 ||
    ராமதூத அதுலித பலதாமா |
    அஞ்ஜனி புத்ர பவனஸுத நாமா || 2 ||
    மஹாவீர விக்ரம பஜரங்கீ |
    குமதி நிவார ஸுமதி கே ஸங்கீ || 3 ||
    கம்சன வரண விராஜ ஸுவேஸா |
    கானன குன்டல கும்சித கேஶா || 4 ||
    ஹாத வஜ்ர ஔ த்வஜா பிராஜை |
    காம்தே மூம்ஜ ஜனேவூ ஸாஜை || 5 ||
    சங்கர ஸுவன கேஸரீ நந்தன் |
    தேஜ ப்ரதாப மஹாஜக பந்தன் || 6 ||
    வித்யாவான குணீ அதி சாதுர் |
    ராம காஜ கரிபே கோ ஆதுர் || 7 ||
    ப்ரபு சரித்ர ஸுனிபே கோ ரஸியா |
    ராமலகன் ஸீதா மன பஸியா || 8 ||
    ஸூக்ஷ்ம ரூப தரி ஸியஹி திகாவா |
    விகட ரூப தரி லங்க ஜராவா || 9 ||
    பீம ரூப தரி அஸுர ஸம்ஹாரே |
    ராமசந்த்ர கே காஜ ஸம்வாரே || 10 ||
    லாய ஸஜீவன் லகன ஜியாயே |
    ஶ்ரீ ரகுவீர ஹர்ஷி உர் லாயே || 11 ||
    ரகுபதி கீன்ஹீ பஹுத் படாயீ |
    தும மம ப்ரிய பரதஹி ஸம பாயீ || 12 ||
    ஸஹஸ் பதன் தும்ஹரோ ஜஸ் காவை |
    அஸ கஹி ஶ்ரீபதி கன்த லகாவை || 13 ||
    ஸனகாதிக் ப்ரஹ்மாதி முனீஸா |
    நாரத ஸாரத ஸஹித அஹீஸா || 14 ||
    ஜம குபேர திகபால ஜஹாம் தே |
    கபி கோபித கஹி ஸகே கஹாந் தே || 15 ||
    தும் உபகார ஸுக்ரீவஹி கீன்ஹா |
    ராம மிலாய் ராஜபத தீன்ஹா || 16 ||
    தும்ஹரோ மந்த்ர விபீஷண மானா |
    லங்கேஸ்வர் பயே ஸப் ஜக் ஜானா || 17 ||
    யுக ஸஹஸ்ர ஜோஜன் பர் பானூ |
    லீல்யோ தாஹி மதுர பல ஜானூ || 18 ||
    ப்ரபு முத்ரிகா மேலி முக மாஹீன் |
    ஜலதி லாம்கி கயே அசரஜ நாஹீன் || 19 ||
    துர்கம காஜ ஜகத் கே ஜேதே |
    ஸுகம அனுக்ரஹ தும்ஹரே தேதே || 20 ||
    ராம துஆரே தும் ரக்வாரே |
    ஹோத ந ஆக்ஞா பினு பைஸாரே || 21 ||
    ஸப ஸுக லஹை தும்ஹாரீ ஸரனா |
    தும் ரக்ஷக காஹூ கோ டர் னா || 22 ||
    ஆபன தேஜ ஸம்ஹாரோ ஆபை |
    தீனோன் லோக ஹாங்க தே காம்பை || 23 ||
    பூத பிஸாச நிகட் நஹி ஆவை |
    மஹாவீர ஜப நாம ஸுனாவை || 24 ||
    நாஸை ரோக ஹரை ஸப் பீரா |
    ஜபத நிரந்தர் ஹனுமத் பீரா || 25 ||
    ஸங்கட் தேம் ஹனுமான் சுடாவை |
    மன க்ரம் வசன் த்யான் ஜோ லாவை || 26 ||
    ஸப் பர் ராம தபஸ்வீ ராஜா |
    தின் கே காஜ ஸகல் தும் ஸாஜா || 27 ||
    ஔர் மனோரத் ஜோ கோயி லாவை |
    ஸோயி அமித் ஜீவன் பல் பாவை || 28 ||
    சாரோன் ஜுக் பர்தாப் தும்ஹாரா |
    ஹை பரஸித்த ஜகத் உஜியாரா || 29 ||
    ஸாது-ஸந்த் கே தும் ரகவாரே |
    அஸுர் நிகந்தன் ராம துலாரே || 30 ||
    அஷ்டஸித்தி நவ நிதி கே தாதா |
    அஸ பர் தீன் ஜானகீ மாதா || 31 ||
    ராம் ரஸாயன் தும்ஹாரே பாஸா |
    ஸதா ரஹோ ரகுபதி கே தாஸா || 32 ||
    தும்ஹரே பஜன் ராம் கோ பாவை |
    ஜனம்- ஜனம் கே துக் பிஸ்ராவை || 33 ||
    அந்தகால ரகுபர் புர் ஜாயீ |
    ஜஹாம் ஜன்ம ஹரி-பக்த் கஹாயீ || 34 ||
    ஔர் தேவ்தா சிந்த ந தரயீ |
    ஹனுமத் ஸேயி ஸர்வ ஸுக கரயீ || 35 ||
    ஸங்கட கடை மிடை ஸப் பீரா |
    ஜோ ஸுமிரை ஹனுமத் பல பீரா || 36 ||
    ஜெய் ஜெய் ஜெய் ஹனுமான் கோஸாயீ |
    க்ருபா கரோ குருதேவ கீ நாயீ || 37 ||
    ஜோ ஸுத் பார் பாத் கர் கோயீ |
    சூடஹி பன்தி மஹா ஸுக் ஹோயீ || 38 ||
    ஜோ யஹ படேன் ஹனுமான் சாலீஸா |
    ஹோய ஸித்தி ஸாகீ கௌரீஸா || 39 ||
    துல்ஸீதாஸ் ஸதா ஹரி சேரா |
    கீஜை நாத ஹ்ருதய மஹ டேரா || 40 ||

  • @Luke_Naren
    @Luke_Naren Před rokem +166

    I am a Catholic by brought up, but I am proud to a Hanuman Bhakt…. So powerful Hanuman…. Salute Tulasi Das…. Jai Shree Ram….. Jai Hanuman …. Very good classic from Saregama… thanks a lot, expecting more from your label… Jai Shree Ram

  • @kalvakotk
    @kalvakotk Před 3 měsíci +15

    MS and her chanting of Hanuman Chalisa would last forel ever.

  • @Vijay-pm5vv
    @Vijay-pm5vv Před rokem +43

    A rare spiritual treat in female voice of a legend. Jai Hanuman gian gun sagar. Ram kaj karvey ko atur. Ram Lakshman Janki jai bolo Hanuman ki.

  • @haneefhasanuddin7172
    @haneefhasanuddin7172 Před 9 měsíci +92

    Her voice is like nectar dripping from heaven.

    • @Zaitgeist
      @Zaitgeist Před 4 měsíci +1

      when I read your words i realised the same

  • @susilas3101
    @susilas3101 Před 11 měsíci +60

    We must chant hanuman chalisa on every tuesday

  • @ss-hy5nm
    @ss-hy5nm Před 2 měsíci +6

    M s ಸುಬ್ಬುಲಕ್ಷ್ಮಿ ಯವರಿಗೆ ಕೋಟಿ ವಂದನೆಗಳು🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • @brijeshramakrishnan5215
    @brijeshramakrishnan5215 Před 8 měsíci +92

    I can only imagine this in my late grandmother's voice

    • @AnanthaSayanam-pu8pr
      @AnanthaSayanam-pu8pr Před 6 měsíci +1

      Rama Lakshmana JANAKI JAI BOLO HANUMANAKI

    • @Zaitgeist
      @Zaitgeist Před 4 měsíci

      BRO.....same...reading this froze my chest...

  • @d.vasudevapatwardhan3982
    @d.vasudevapatwardhan3982 Před 9 měsíci +62

    I never knew Hanuman chalisa can sung with such a melodious music. It was achieved by Smt Subbulaksmi.

    • @gitadasgupta7488
      @gitadasgupta7488 Před 4 měsíci +1

      This is indeed most melodious, the one that stays with us 🙏

    • @Zaitgeist
      @Zaitgeist Před 4 měsíci +1

      this is amazing, for a variation I suggest sid sriram, He sang in exactly same style

  • @indradirector
    @indradirector Před 8 měsíci +30

    || Doha ||
    Shri Gurucharan sarojaraj Nijamana mukura sudhaari
    varanau rahuvara bimala jasu Jodayaka phalachari
    Budhi heena thanu janike Sumirou pavana kumar
    Bala budhi vidya dehu mohe Harahu kalesa bikaar ||
    || Choupai ||
    JaiHanuman gnyangunsagar
    JaiKapisa tihuloka ujagar || 1 ||
    Ramdoota atulita baladhama
    Anjani putra Pavanasutnama || 2 ||
    Mahavira vikrama Bajrangi
    Kumatinivara sumatike sangi || 3 ||
    Kanchanbarana biraja suvesa
    Kanana Kundala Kunchita Kesha || 4 ||
    Hatha vajra audhvaja birajai
    Kaandhemoonja janevusajai || 5 ||
    Sankara suvana kesari nandana
    Teja prataapa maha jagabandana || 6 ||
    Vidyavaana guni ati chaatura
    Ramkaja karibeko aatura || 7 ||
    Prabhucharitra sunibekorasiya
    Ramalakhana sita mana basiya || 8 ||
    Sukshma roopadhari siyahi dikhava
    vikata roopdhari lankajarava || 9 ||
    Bhima roopadhari asura samhare
    Ramachandrake kajasavare || 10 ||
    LayeSanjivana lakhana jiyaye
    ShriRaghuveera harishi uralaye || 11 ||
    Raghupatikinhi bahutabadai
    tuma mama priya bharata hi samabhai || 12 ||
    Sahasa badana tumharo jasagaavai
    Asakahi shripati kantalagaavai || 13 ||
    Sanakadika brahmaadi muneesa
    Narada sarada sahita aheesa || 14 ||
    Jamakubera digapaala jahante
    Kabikovida kahi sakai kahate || 15 ||
    Tuma upakara sugreevahi keenha
    Rama milaya rajapada deenha || 16 ||
    Tumharo mantra vibheeshana mana
    Lankeshwara bhaye subajagajana || 17 ||
    Juga sahasra yojana parabhanu
    Leelyotahi madhura phala janu || 18 ||
    Prabhumudrika melimukha mahee
    Jaladhi langhigaye achraja nahee || 19 ||
    Durgama kaja jagathake jethe
    Sugama anugraha tumhretete || 20 ||
    Ramduaare tumrakhavare
    Hotana agnya binupaisare || 21 ||
    Saba sukha lahai tumharisarana
    Tuma rakshaka kahu ko daranaa || 22 ||
    Aapanteja samharoaapai
    Teenoloka hankate kampai || 23 ||
    Bhoota pisaacha nikata nahi aavai
    Mahabeera jaba naama sunavai || 24 ||
    Nasairoga harai sabpeera
    Japata nirantara hanumata beera || 25 ||
    Sankatathe hanumanchudavai
    manakrama bachana dhyana jolavai || 26 ||
    Saba para rama tapasveeraja
    Tinke kaja sakala tumsaja || 27 ||
    Aur manoratha jokoilavai
    Soyi amita jeevana phala pavai || 28 ||
    Charo juga paratapa tumhara
    haiparasidha jagata ujiyara || 29 ||
    Sadhusantake tum rakhaware
    Asura nikandana ramadulare || 30 ||
    Ashta sidhi navanidhike data
    asavaradeenha Janaki mata || 31 ||
    Ramarasayana tumhare pasa
    sadaraho raghupatikedasa || 32 ||
    Tumhare bhajana ramakopavai
    Janam janam ke dukh bisraavai || 33 ||
    Anth kaala raghubara purajayee
    Jaha janma hari kbhata kahayee || 34 ||
    Aurdevata chittana dharayi
    hanumata seyi sarvasukha karayi || 35 ||
    Sankatahatai mitai sabpeera
    jo sumirai hanumata balaveera || 36 ||
    Jai Jai Jai hanuman gosai
    Kripakaro Gurudevkinayee || 37 ||
    Jo satavara pata kara joyee
    chutahi bandhi maha sukha hoyi || 38 ||
    Jo yaha padai hanuman chalisa
    Hoye siddhi saakhi gaureesa || 39 ||
    Tulasidasa sada harichera
    Keejai natha hridaya mahadera || 40 ||
    || Doha ||
    Pavana tanaya sankata harana
    mangala muriti roopa
    Ramalakhana sita sahita
    hridaya basahu surabhoop||

  • @manishreal8095
    @manishreal8095 Před rokem +81

    Best Hanuman Chalisa version ❤

  • @choppavarapuvenkateswarlu4352
    @choppavarapuvenkateswarlu4352 Před 7 měsíci +9

    Queen of the Music in India..Amamma variki Sathakoti Vandanalu Samaripnchukonu Chunnanu..Jai Shree Ram..Jai Hanuman..

  • @subhashsaigal2371
    @subhashsaigal2371 Před měsícem +10

    ।। श्री हनुमान जयंती के शुभ अवसर पर हार्दिक शुभकामनाएं।।

  • @MASHANKARMAHADEVAN
    @MASHANKARMAHADEVAN Před rokem +25

    ஸ்ரீ ராம ஜெயம் 🕉🙏🏽
    ஜெய் ஸ்ரீ ராம் 🕉🙏🏽

    • @funonlynomania
      @funonlynomania Před rokem

      ஹிந்தி தெரியுமா

    • @MASHANKARMAHADEVAN
      @MASHANKARMAHADEVAN Před rokem +5

      @@funonlynomania எனக்கு ஒர் அளவிக்கு புரியும்.
      இது ஹிந்தி அல்ல சமஸ்கிருதம் 🙏🏽
      ஹிந்தி கற்று கொள்ளுங்கள் வாழ்கைக்கு உதவும்.

    • @funonlynomania
      @funonlynomania Před rokem

      ​@@MASHANKARMAHADEVANsir துளசி தாஸ் ஹிந்தி காரரு தான் sir.
      கபீர் தாஸ் துளசி தாஸ் எல்லாரும் ஹிந்தி sir in டெல்லி and UP.
      Not Sanskrit for sure sir

    • @Luke_Naren
      @Luke_Naren Před rokem +2

      @@MASHANKARMAHADEVANcorrect sir

  • @rajeshlife-vj2di
    @rajeshlife-vj2di Před 2 měsíci +3

    Jai sriram Jai Hanuman
    Hanuman chalisa is very powerful
    Jai sriram Jai Hanuman
    Bharat matha ki jai

  • @satyasri9295
    @satyasri9295 Před měsícem +3

    Rama Lakshmana Janaki Jai Bolo Hanuman kee...
    🙏🌺🙏🌺🙏🌺🙏🌺🙏

  • @jayaramanmanickam4400

    ஜெய் ஶ்ரீராம்.
    ஜெயராம் ஶ்ரீராம் ஜெயஜெயராம்.
    எல்லோரும் இன்புற்று இருக்க நினைப்பதுவே அல்லாது வேறொன்று அறியேன் பராபரமே.

  • @rajeshwarik4035
    @rajeshwarik4035 Před 2 měsíci +4

    Jai Hanumanji Jai Jai Hanuman.👌👌🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • @madhusoodananthankappan-vl1ic
    @madhusoodananthankappan-vl1ic Před měsícem +2

    Om jai sree ram Om jai Hanuman 🎉

  • @ramachandrantk2059
    @ramachandrantk2059 Před 7 měsíci +20

    Cannot forget them. Voice music 😊 Vishnu sahasranama and other endless.

  • @user-ko2rn8dc8q
    @user-ko2rn8dc8q Před 11 hodinami +1

    ஜெய ஹனுமானே! ஞானகுணக் கடலே!
    உலகத்தின் ஒளியே வானரர் கோனே (1)
    ராமதூதனே! ஆற்றலின் வடிவமே!
    அஞ்சனை மைந்தனே! வாயு புத்திரனே..(2)
    மாபெரும் வீரனே! பெருந்திறல் வடிவே!
    ஞானத்தை அருள்வாய், நன்மையை தருவாய். (3)
    தங்க மேனியனே, பட்டாடை அணிபவனே!
    மின்னும் குண்டலமுடன் அலைமுடியும் கொண்டவனே. (4)
    இடி,கொடிமிளிரும் கரங்கள் கொண்டோனே!
    முஞ்சைப் பூணூல் தோ ளணிவோனே! (5)
    சிவனின் அம்சமே ! கேசரி மகனே!
    உனதொளி வீரத்தை உலகமே வணங்குமே! (6)
    பேரறி வாளியே! நற்குண வாரியே!
    ராமசேவைக்கென மகிழ்வுடன் பணிவோனே! (7)
    உன் மனக் கோவிலில் ராமனின் வாசம்!
    ராமனின் புகழை கேட்பது பரவசம்! (8)
    நுண்ணிய உருவாய் அன்னைமுன் தோன்றினாய்!
    கோர வுருவினில் இலங்கையை எரித்தாய்! (9)
    அசுரரை அழித்த பெரும்பல சாலியே !
    ராம காரியத்தை முடித்த மாருதியே ! (10)
    சஞ்சீவி கொணர்ந்தே இலக்குவனை எழுப்பிட
    விஞ்சிய அன்புடன் ராமனுனைத் தழுவினார்! (11)
    ராமன் உன்னை பெரிதும் புகழ்ந்து
    பரதனைப் போல நீ உடனுறை என்றார்! (12)
    ஆயிரம் நாவுடை ஆதி சேஷனுன்
    பெருமையைப் புகழ்வதாய் அணைத்தே சொன்னார்! (13)
    சனகாதி முனிவரும் பிரம்மாதி தேவரும்
    ஈசனும் நாரதர் கலைமகள் சேஷனும் (14)
    எமன், குபேரன், திசைக் காவலரும், புலவரும்
    உன் பெருமை தனை சொல்ல முடியுமோ? (15)
    சுக்ரீவனுக்கு அரசை அளித்திட
    ராமனின் நட்பால் உதவிகள் செய்தாய்! (16)
    உன் அறிவுரையை வீடணன் கொண்டதால்
    அரியணை அடைந்ததை இவ்வுலகு அறியும்! (17)
    தொலைவினில் ஒளிரும் ஞாயிறைக் கண்டே
    சுவைதரும் கனியெனப் பிடித்து விழுங்கினாய்! (18)
    வாயினில் ராமனின் மோதிரம் கவ்வியே
    ஆழியைக் கடந்ததில் வியப்பெதும் உண்டோ! (19)
    உலகினில் முடியாக் காரியம் யாவையும்
    நினதருளாலே முடிந்திடும் எளிதாய்! (20)
    ராமராச்சியத்தின் வாயிற் காவலன்நீ!
    நுழைந்திட வியலுமோ நின்னருள் இன்றி! (21)
    உனைச் சரணடைந்தால் இன்பங்கள் நிச்சயம்!
    காவலாய் நீவர ஏதிங்கு எமக்கு அச்சம்! (22)
    நின்னால் மட்டுமே நின்திறல் அடங்கும்!
    மூவுலகும் அதன் முன்னே நடுங்கும்! (23)
    பூதப் பிசாசுகள் நெருங்கிட வருமோ!
    மஹாவீர னுன் திருநாமம் சொல்வாரை! (24)
    நோய்களும் அகலும் துன்பங்கள் விலகும்!
    பலமிகு நின்திரு நாமம் சொல்லிட! (25)
    தொல்லைகள் தொலைந்திட அனுமன் அருள்வான்!
    மனம், வாக்கு, செயலால் தியானிப் பவர்க்கே! (26)
    தவம்புரி பக்தர்க்கு வரங்கள் நல்கிடும்
    ராமனின் பணிகளை நீயே செய்தாய்! (27)
    வேண்டிடும் பக்தர்கள் ஆசைகள் நிறைவுறும்!
    அழியாக் கனியாம் அனுபூதி பெறுவார்! (28)
    நான்கு யுகங்களும் நின்புகழ் பாடிடும்!
    நின்திரு நாமமே உலகினில் சிறந்திடும்! (29)
    ஞானியர் நல்லோரைக் காப்பவன் நீயே!
    தீயவை அழிப்பாய்! ராமனின் கனியே! (30)
    எட்டு ஸித்திகளும் ஒன்பது செல்வங்களும்
    கேட்டவர்க்கு அருள்வரம் சீதையுனக் களித்தார்! (31)
    ராம பக்தியின் சாரமே நின்னிடம்!
    என்றும் அவனது சேவகன் நீயே! (32)
    நின்னைப் பற்றியே ராமனை அடைவார்!
    தொடர்வரும் பிறவித் துன்பம் துடைப்பார்! (33)
    வாழ்வின் முடிவினில் ராமனடி சேர்வார்!
    ஹரியின் பக்தராய்ப் பெருமைகள் பெறுவார்! (34)
    மறுதெய்வம் மனதில் நினையா பக்தரும்
    அனுமனைத் துதித்தே அனைத்தின்பம் பெறுவார்! (35)
    துன்பங்கள் தொலையும் துயரங்கள் தீர்ந்திடும்!
    வல்லிய அனுமனை தியானிப் பவர்க்கே! (36)
    ஆஞ்ச நேயனே! வெற்றி! வெற்றி! வெற்றி!
    விஞ்சிடும் குருவே! எமக்கருள் புரிவாய்! (37)
    நூறுமுறை இதைத் துதிப்பவர் எவரோ
    அவர் தளை நீங்கியே ஆனந்தம் அடைவார்! (38)
    அனுமனின் நாற்பதைப் படிப்பவர் எல்லாம்
    சிவனருள் பெற்றே ஸித்திகள் அடைவார்! (39)
    அடியவன் துளஸீ தாஸன் வேண்டுவான்
    அனைவர் உள்ளிலும் திருமால் உறையவே! (40
    ஜெய் ஶ்ரீ ராம் 🏹✴️🏹✴️🏹💪🌳🧘🐍🦅🙏

  • @balakrishnaprabhakarrao8697
    @balakrishnaprabhakarrao8697 Před 2 měsíci +3

    భగవంతుడు శ్రీమతి. M. S. సుబ్బలక్ష్మి
    గారి స్వరం ద్వార మనకు అందించిన ఒక ఆధ్యాత్మిక కానుక.

  • @Aspirant15
    @Aspirant15 Před 8 měsíci +34

    Madurai Sanmukhavadivu Subhlakshmi (MS Subhlakshmi). Very famous classical singer 🎤
    Her name was synonymous to the world of carnatic music.
    # 1st singer to be presented with India's highest civilian award Bharat ratna
    #1st Indian musician to be honoured with Ramon magsaysay award ( Asian noble prize).
    Some of her most famous work include Suprabhatam, Bhajagovindam, Hanuman chalisachalisa etc.
    While Jawaharlal nehru called her "Queen of Music " Bade Ghulam Ali defined her as the "Goddess of perfect note".
    Subhlakshmi didn't contain herself with just music, for she forayed into the field of acting as well. ❤❤❤

    • @srinivasangururajan1701
      @srinivasangururajan1701 Před 5 měsíci +2

      But there is no statue to honour her whereas our neighbouring Andhra Pradesh has installed a statue in Tirupati. Is this how we honour a great classical vocalist and winner of many prestigious awards?

    • @shanthih9780
      @shanthih9780 Před 4 měsíci +1

      She was famous for the Bhakti bhava than the nuisances of singing

    • @gitadasgupta7488
      @gitadasgupta7488 Před 4 měsíci +1

      @@srinivasangururajan1701 listen to her. why do we need a statue

    • @Gana0408
      @Gana0408 Před 4 měsíci +2

      Well said mate..She is one of the people I would miss for life...such grace ❤️ The other is Bhim Sen Joshi...lets cherish them keeping them alive in our hearts

    • @umamageswarivengadachalapa2907
      @umamageswarivengadachalapa2907 Před 16 hodinami +1

      She is also a philanthropist..so many donations for charities..

  • @diliproy340
    @diliproy340 Před rokem +16

    🕉জয় বজরঙ্গবলী, জয় শ্রী রাম🌹 🙏🙏💞💞

  • @user-tt3mh6hm9u
    @user-tt3mh6hm9u Před 11 měsíci +19

    ஸ்ரீ ராம் ஜெய ராம் ஜெய சியா ராம் ஸ்ரீ ராம் ஜெயம் 🙏

  • @venubabubandaru3996
    @venubabubandaru3996 Před měsícem +3

    జై బోలో శ్రీ రామ హనుమాన్ కి,
    జై బోలో శ్రీ రామ్

  • @Biztalkcontrolcenter
    @Biztalkcontrolcenter Před 6 měsíci +14

    I sincerely bow to you and your voice. Namaskarams 🙏🙏🙏🙏🙏

  • @sankaranarasimhadatta2124

    శ్రీరామ రామ రామేతి రమే రామే మనోరమే సహస్ర నామ తత్తుల్యం రామ నామ వరాననే! ఓం శ్రీ రామహనుమతే నమః

  • @user-ux5qc1wy1e
    @user-ux5qc1wy1e Před měsícem +4

    Please avoid ads. Place them in the beginning

  • @ishwarya3470
    @ishwarya3470 Před 2 měsíci +3

    Vajradegaya
    Ramabhakthaya
    Vaayuputraya namasthuthe 🛕🔱🕉️🙏🙏🙏🙏 Jai hanuman❤❤

  • @chandub9102
    @chandub9102 Před 9 měsíci +9

    ఓం సాయి ఆంజనేయ పరమాత్మ కి పాదాభివందనాలు తండ్రి 🙏🙏🙏🌺🌺🌺

  • @laxmikantdesai4702
    @laxmikantdesai4702 Před rokem +11

    प्रथमच ऐकली ही प्रस्तुती. अप्रतिम आणि अती सुंदर. धन्यवाद आपले सारेगामा❤🎉

  • @rajagopalankalyanaraman8209
    @rajagopalankalyanaraman8209 Před 4 hodinami

    🙏🏼🙏🏼🙏🏼RAM RAM Jai shri RAM 🌺🌺🌺

  • @pradyuman1655
    @pradyuman1655 Před 6 měsíci +13

    Melodious voice of subbulaksmi ji🙏

  • @bijabisu333
    @bijabisu333 Před 11 měsíci +38

    A classic version. Listening to it for the first time. Salute to the legend.

  • @successhighway
    @successhighway Před 10 měsíci +6

    Maa Sarasawati's blessing to Subbulakshmiji. Sat Sat Pranam. Hanuman Chalisa is Mahamantra - regular chanting will lead one to Moksh & Nirvana. 🙏

  • @user-by4rh1ob5m
    @user-by4rh1ob5m Před 6 měsíci +4

    Jai Bhajaraang Bali, Thank You for your protection and blessings

  • @DrAmanKapoor
    @DrAmanKapoor Před 6 měsíci +22

    The immortal and Souful Subbalakshmi Ji.. ❤

  • @user-by4rh1ob5m
    @user-by4rh1ob5m Před 7 měsíci +4

    Jai Bhajaraang Bali, Thank You for your blessings

  • @carbreddy
    @carbreddy Před 6 měsíci +6

    this is really melodious. jai bolo hanuman ki...........

  • @kalyanaramanb589
    @kalyanaramanb589 Před 8 měsíci +10

    There are many versions of Hanuman chalisa but this one is the best such divine voice bringing Hanuman before your eyes

  • @subhashsaigal2371
    @subhashsaigal2371 Před 2 měsíci +1

    ।। जय श्री राम जी, जय श्री हनुमान जी।।

  • @srinivaskumar8136
    @srinivaskumar8136 Před 3 dny

    Jai Sri Ram ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • @rathna5215
    @rathna5215 Před měsícem +2

    ஶ்ரீ குரு சரண ஸரோஜ ரஜ நிஜமன முகுர ஸுதார
வரணௌ ரகுவர விமலயஸ ஜோ தாயக பலசார
புத்திஹீன தனுஜானிகை ஸுமிரௌ பவன குமார
பல புத்தி வித்யா தேஹு மோஹி ஹரஹு கலேஸ விகார்
    
ஜய ஹனுமான ஜ்ஞான குண ஸாகர
ஜய கபீஸ திஹு லோக உஜாகர (1)
    ராமதூத அதுலித பலதாமா
அம்ஜனி புத்ர பவனஸுத நாமா (2)
    மஹாவீர விக்ரம பஜரங்கீ
குமதி நிவார ஸுமதி கே ஸங்கீ (3)
    கம்சன வரண விராஜ ஸுவேசா
கானன குன்டல கும்சித கேசா (4)
    ஹாதவஜ்ர ஔ த்வஜா விராஜை
காம்தே மூம் ஜஜனேவூ ஸாஜை (5)
    சங்கர ஸுவன கேஸரீ நந்தன
தேஜ ப்ரதாப மஹாஜக வன்தன (6)
    வித்யாவான குணீ அதி சாதுர
ராம காஜ கரிவே கோ ஆதுர (7)
    ப்ரபு சரித்ர ஸுனிவே கோ ரஸியா
ராமலகன சீதா மன பஸியா (8) - ராம…
    ஸூக்ஷ்ம ரூபதரி ஸியஹி திகாவா
    விகட ரூபதரி லங் ஜராவா (9)
    பீம ரூபதரி அஸுர ஸம்ஹாரே
ராமசந்திர கே காஜ ஸம்வாரே (10)
    லாய சஞ்ஜீவன லகன ஜியாயே
ஶ்ரீ ரகுவீர ஹரஷி உர் லாயே (11)
    ரகுபதி கீன்ஹீ பஹுத் படாயீ
தும மம ப்ரிய பரத ஸம பாயீ (12)
    ஸஹஸ வதன தும்ரோ யசு காவை
அஸ கஹி ஶ்ரீபதி கண்ட லகாவை (13)
    ஸனகாதிக ப்ரஹ்மாதி முனீசா
நாரத சாரத ஸஹித அஹீசா (14)
    யம குபேர திக்பால ஜஹாம் தே
கவி கோவித கஹி ஸகை கஹாம் தே (15)
    தும உபகார சுக்ரீவஹி கீன்ஹா
ராம மிலாய ராஜபத தீன்ஹா (16) - ராம…
    துமரோ மந்தர விபீஷண மானா
லங்கேஸ்வர பயே ஸபு ஜகு ஜானா (17)
    யுக சகஸ்ர யோஜன பர பானூ
லீல்யோ தாஹி மதுர பல ஜானூ (18)
    ப்ரபு முத்ரிகா மேலி முக மாஹீ
ஜலதி லாம்கி கயே அசரஜ னாஹீ (19)
    துர்கம காஜ ஜகத கே ஜேதே
சுகம அனுக்ரஹ தும்ரே தேதே (20)
    ராம துஆரே தும ரகவாரே
ஹோத ன ஆஜ்ஞா பினு பைஸாரே (21)
    ஸப ஸுக லஹை தும்ஹாரீ சரணா
தும ரக்ஷக காஹூ கோ டர் னா (22)
    ஆபன தேஜ ஸம்ஹாரோ ஆபை
தீனோம் லோக ஹாம்க தே காம்பை (23)
    பூத பிசாச நிகட நஹி ஆவை
மஹவீர ஜபு நாம ஸுனாவை (24) - ராம…
    நாஸை ரோக ஹரை ஸபு பீரா
ஜபத நிரந்தர் ஹனுமத் வீரா (25)
    சங்கட ஸே ஹனுமான சுடாவை
மன க்ரம வசன த்யான ஜோ லாவை (26)
    ஸப பர் ராம தபஸ்வீ ராஜா
தினகே காஜ ஸகல தும ஸாஜா (27)
    ஔர் மனோரத ஜோ கோயி லாவை
தாஸு அமித ஜீவன பல பாவை (28)
    சாரோ யுக பிரதாப் தும்ஹாரா
ஹை பரஸித்த ஜகத உஜியாரா (29)
    ஸாது ஸன்த கே தும ரகுவாரே
அசுர நிகன்தன ராம துலாரே (30)
    அஷ்டஸித்தி நவ நிதி கே தாதா
அஸ வர தீன் ஜானகீ மாதா (31)
    ராம ரஸாயன தும்ரே பாஸா
ஸாத ரஹோ ரகுபதி கே தாஸா (32) - ராம…
    தும்ரே பஜன ராமகோ பாவை
ஜன்ம ஜன்ம கே துக பிஸராவை (33)
    அந்தகால ரகுவர புரஜாயீ
ஜஹாம் ஜன்ம ஹரிபக்த கஹாயீ (34)
    ஔர் தேவதா சித்தன தரயீ
ஹனுமத சேயி ஸர்வ சுக கரயீ (35)
    ஸங்கட கடை மிடை ஸபு பீரா
ஜோ ஸுமிரை ஹனுமத பல வீரா (36)
    ஜெய் ஜெய் ஜெய் ஹனுமான கோஸாயீ - 2
க்ருபா கரோ குருதேவ கீ நாயீ (37)
    யகு சத வார பாட கர கோயீ
சூடஹி பன்தி மஹா ஸுக ஹோயீ (38)
    ஜோ யஹ படை ஹனுமான சாலீஸா
ஹோய ஸித்தி ஸாகீ கௌரீசா (39)
    துளஸீதாஸ சதா ஹரி சேரா
கீஜை நாத ஹ்ருதய ம டேரா (40) - ராம…

  • @user-gd2go5bv4s
    @user-gd2go5bv4s Před 2 měsíci +1

    Jai sree Ram எனக்கு மன அமைதியை அருளவும் ஆண்டவா

  • @peppapeppa1521
    @peppapeppa1521 Před 10 měsíci +5

    Des raag 🚩🙏🏻amma sings like a river flows.🚩jai siya ram🚩jai hanuman.🚩

  • @kumarrajeevrajesh
    @kumarrajeevrajesh Před 2 měsíci +2

    Awesome ‼️🍀💯💞💞💞💞
    🌺‼️ Jai shree Hanuman ‼️🌺

  • @rameshchintawar4233
    @rameshchintawar4233 Před 10 měsíci +26

    Heavenly voice of Amma that too with lyrics beyond any language.
    Thanks, Saregama.

  • @prashantchaudhary62
    @prashantchaudhary62 Před 11 měsíci +11

    Jai Shree Ram 🌼🌼🌼🌻🌻🌻🙏🙏🙏🌹🌹🌹 This voice is enough to force an atheist to return home! May she rest in peace! Om Shanti 🌹🌹🌹🙏🙏🙏🌻🌻🌻🌼🌼🌼

  • @ShivamSoni-ol3rw
    @ShivamSoni-ol3rw Před rokem +7

    ❤️🙏 Dhanyawad Bharat Ratna

  • @yoyobrothers6101
    @yoyobrothers6101 Před rokem +9

    ஜெய் சாய்ராம் 🙏🙏🙏🙏🙏❤

  • @krishnakumarsairam8039
    @krishnakumarsairam8039 Před měsícem +2

    JAI HANUMAN 🙏

  • @user-by4rh1ob5m
    @user-by4rh1ob5m Před 7 měsíci +3

    Thank You Shri Bhajaraang Bali for your protection and blessings

  • @abhilashsiva5723
    @abhilashsiva5723 Před 2 měsíci +24

    Please play the ads either at the beginning or at the end.
    It is very disturbing while meditating or during Pooja.
    Thank you.

    • @Sathish_12
      @Sathish_12 Před měsícem +2

      They don't have the control over it, use youtube premium if you don't want ads

    • @chandiramouliswara9245
      @chandiramouliswara9245 Před 15 hodinami

      It is violating our rights. Pl take-up with Govt.

  • @sreedhaprasannavlogs
    @sreedhaprasannavlogs Před 11 měsíci +6

    Jai Shree Ram 🙏🙏 Jai Bajrangbali

  • @swatithorat8879
    @swatithorat8879 Před 6 měsíci +5

    Jai Shree Hanuman ji please bless my Son for his exam and get through it and bless me and bless my family and bless my daughter

  • @user-by4rh1ob5m
    @user-by4rh1ob5m Před 7 měsíci +7

    Jai Bhajaraang Bali, Thank You for your protection and blessings🙏

  • @tararamnath4132
    @tararamnath4132 Před 2 měsíci +1

    All time favorite MS ji divinity in your singing!!! Wish u were still there, but your singing is there eternal.

  • @mohanp4234
    @mohanp4234 Před rokem +6

    Om... Jai Sri Ram... Jai Anjaneya Swamy...

  • @kingsmediatv9085
    @kingsmediatv9085 Před 3 měsíci +1

    Jai Shree Krishna ❤
    Jai Shree Ram ❤
    Jai Bajrang Bali ❤
    Om Hung Hanumanthe Ruthrathmage Queem pat Swaga ❤

  • @vkausalya6834
    @vkausalya6834 Před 3 měsíci +2

    Jai shree Hanuman 🙏

  • @ramanathankumar
    @ramanathankumar Před 6 dny

    Jai Sri.Ram. jai Sri.Ram. jai Sri.Ram.

  • @funonlynomania
    @funonlynomania Před rokem +34

    Thank You Saregama ❤
    Fantastic Song added to our Collection
    🎉

  • @adithyaks8584
    @adithyaks8584 Před 7 měsíci +7

    Hanuman ji is there in the material plane along with us. He will listen to our prayers and grant us goodness in life. Jai Shree Ram.😊

  • @vidhyaa.m5944
    @vidhyaa.m5944 Před 2 měsíci +3

    Jai Hanuman

  • @bad-_-boyzgaming3233
    @bad-_-boyzgaming3233 Před 6 měsíci +3

    Shri Guru Charan Saroj raj Nija manu Mukura sudhari
    Baranau Raghuvar Bimal Jasu Jo Dayaku Phala Chari
    Budheeheen Tanu Jannike Sumiro Pavan Kumara
    Bal Buddhi Vidya Dehoo Mohee Harahu Kalesh Vikaar
    Chaupaii
    Jai Hanuman gyan gun sagar
    Jai Kapis tihun lok ujagar
    Ram doot atulit bal dhama
    Anjani putra Pavan sut nama
    Mahabir vikram Bajrangi
    Kumati nivar sumati Ke sangi
    Kanchan varan viraj subesa
    Kanan Kundal Kunchit Kesha
    Hath Vajra Aur Dhwaja Viraje
    Kaandhe moonj janeu saaje
    Sankar suvan kesri Nandan
    Tej prataap maha jag vandan
    Vidyavaan guni ati chatur
    Ram kaj karibe ko aatur
    Prabhu charitra sunibe ko rasiya
    Ram Lakhan Sita man Basiya
    Sukshma roop dhari Siyahi dikhava
    Vikat roop dhari lank jalava
    Bhim roop dhari asur sanhare
    Ramachandra ke kaj sanvare
    Laye Sanjivan Lakhan Jiyaye
    Shri Raghuvir Harashi ur laye
    Raghupati Kinhi bahut badai
    Tum mama priya Bharat-hi-sam bhai
    Sahas badan tumharo yash gaave
    As kahi Shripati kanth lagaave
    Sankadhik Brahmaadi Muneesa
    Narad Sarad sahit Aheesa
    Yam Kuber Dikpaal Jahan te
    Kavi kovid kahi sake kahan te
    Tum upkar Sugreevahin keenha
    Ram milaye rajpad deenha
    Tumhro mantra Vibheeshan maana
    Lankeshwar Bhaye Sab jag jana
    Yug sahasra yojan par Bhanu
    Leelyo tahi madhur phal janu
    Prabhu mudrika meli mukh mahee
    Jaladhi langhi gaye achraj nahee
    Durgam kaj jagat ke jete
    Sugam anugraha tumhre tete
    Ram duwaare tum rakhvare
    Hot na agya binu paisare
    Sab sukh lahai tumhari sarna
    Tum rakshak kahu ko darna
    Aapan tej samharo aapai
    Teenon lok hank te kanpai
    Bhoot pisaach Nikat nahin aavai
    Mahavir jab naam sunavai
    Nase rog harae sab peera
    Japat nirantar Hanumat beera
    Sankat se Hanuman chhudavai
    Man Kram Vachan dhyan jo lavai
    Sab par Ram tapasvee raja
    Tin ke kaj sakal Tum saja
    Aur manorath jo koi lavai
    Soi amit jeevan phal pavai
    Charon jug partap tumhara
    Hai parsiddh jagat ujiyara
    Sadhu Sant ke tum Rakhware
    Asur nikandan Ram dulare
    Ashta siddhi nav nidhi ke data
    As var deen Janki mata
    Ram rasayan tumhare pasa
    Sada raho Raghupati ke dasa
    Tumhare bhajan Ram ko pavai
    Janam janam ke dukh bisraavai
    Antkaal Raghuvar pur jayee
    Jahan janam Hari Bhakt Kahayee
    Aur Devta Chitt na dharahin
    Hanumat sei sarv sukh karahin
    Sankat kate mite sab peera
    Jo sumirai Hanumat Balbeera
    Jai Jai Jai Hanuman Gosain
    Kripa Karahun Gurudev ki nayin
    Jo shat bar path kare koi
    Chhutahin bandi maha sukh hoi
    Jo yeh padhe Hanuman Chalisa
    Hoye siddhi saakhi Gaureesa
    Tulsidas sada hari chera
    Keejai Nath Hriday mahn dera
    Doha
    Pavan Tanay Sankat Harana Mangala Murati Roop
    Ram Lakhan Sita Sahita Hriday Basahu Soor Bhoop

  • @arjunravishankar2470
    @arjunravishankar2470 Před 6 měsíci +9

    Please don't play ads in between the song! Please Please please

  • @nilimashitut7552
    @nilimashitut7552 Před 7 měsíci +3

    रागों पर आधारित विविध बहुत ही बढिया❤

  • @Dragonball_vibes
    @Dragonball_vibes Před 8 měsíci +10

    Do not insert ads when the song is playing, please.

  • @natarajanramanathan2225
    @natarajanramanathan2225 Před 5 měsíci +3

    Jai Shree Ram Ji 🙏💐
    Jai Shree Hanuman Ji 🙏💐

  • @Vivek-bx2kn
    @Vivek-bx2kn Před 16 dny +1

    ஸ்ரீ ராம ஜெயம் 🙏

  • @user-ze2jn4vb4m
    @user-ze2jn4vb4m Před měsícem +1

    Jai Sree Ram.Saranam Swamy.

  • @vuttaramanikrao459
    @vuttaramanikrao459 Před 3 měsíci +1

    OmSreeSeetaRamachandraParaBrahmanenamha🎉🎉JaiSreeRamaBhaktHanmankiJai🎉JaiSreeRamkiJai

  • @l.d.agarwal3893
    @l.d.agarwal3893 Před rokem +7

    Jai Shri Ram ! Jai Bajrangbali !

  • @madhavkopalle
    @madhavkopalle Před 5 měsíci +4

    It needed MS to bring the beauty of hanumana chalisa out.

  • @chittranjanbhattacharya5006
    @chittranjanbhattacharya5006 Před 8 měsíci +9

    THIS IS MY FAVOURITE SINGER OF. MS.SUƁHLAXMÌ ALWAYS REMEMBER TO ME 🙏🏻 ALWAYS THANKS 😊 🙏🏻 THIS IS MY FAVOURITE SONG OF HUNUMAN CHALICA ALWAYS REMEMBER TO ME ALWAYS 🙏🏻 👌 TOP BHAJAN 7:33 7:50

  • @vanilokanadham3010
    @vanilokanadham3010 Před 2 měsíci +1

    Jai sri Ram 🙏🌸🌸jai Hanuman 🙏🙏🙏🌸🌸🌸

  • @subhashsaigal2371
    @subhashsaigal2371 Před 2 měsíci +1

    ।। जय श्री राम, जय श्री हनुमान जी।।

  • @samikshaiyer6424
    @samikshaiyer6424 Před rokem +5
