Mankinen fights next: TOTAL FIGHT NIGHT V on 13.11.2021 @ Sibeliustalo, Lahti, Finland.

@CAGE-MMA  Před 5 lety

Joo tässä ei turhaan jääty tunnustelemaan :=)

• @viljamipuustinen7573
    @viljamipuustinen7573 Před 4 lety

Mankisella hyvä puolustus mutta vähän passiivinen, enemmän sais laittaa tos pystys painetta vastustajalle. Mut ihan ymmärrettävää ku ei ollu vielä nii kokenut ottelia.

• @deniscsgo7411
    @deniscsgo7411 Před 4 lety

miten selostajat pystyvät millään tavalla kuvittelemaan toisen erän menevän mankiselle :DD kattokaapa nyt uudestaan se erä ja katsokaa kuka siinä tekee töitä, lyö, potkii ja vääntää ja kattokaa kuka siinä pitää häkistä kiinni ja taistelee enää pystyssä pysymisestä eikä erävoitosta. loistava eka erä kaikin puolin mutta kyllä sekin meni saaremaelle, tekevälle sattuu aina siinä syy miksi virolainen vähän horjui ekassa erässä.

• @UncleHam1337
    @UncleHam1337 Před 5 lety

4:00 Mankine ei muute heittäny potkua, selostaja on hetken aikaa sekasi et kumpi olikaan kumpi :D