עדן הראל - מתכון למוקפץ בשימוש סכיני הPremiumCut של Giesser⚔️

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 27. 08. 2022
  • מחפשים סכינים שירגשו אתכם? רוצים סכין שאפשר להתמכר אליה ולרצות לא לעזוב אותה? רוצים להנות מכל רגע של חיתוך במטבח? סדרת-העל של סכיני הפרימיום של גייסר היא כנראה בשבילכם!
    לכל הקולקציה: www.rokach.co.il/group/giesse...

Komentáře • 10

  • @user-ln5hg6rp3e
    @user-ln5hg6rp3e Před rokem +1

    עדן יקרה, איזה כייף לראות מתכונים קצרים ומהירים שילדים ומבוגרים אוהבים ושאת מקדשת שם שמיים אוהבת אותך .

  • @user-hx5hq8go5c
    @user-hx5hq8go5c Před rokem

    עדן, כל הכבוד לך. את פשוט השראה. למרות כל החיים שעברת הצלחת למצוא את דרך האמת. את פשוט גאוה לעם היהודי.
    אבל מה שכן אני חייבת להגיד לך אמרת שאת הבשר חותכים עם כיוון הסיבים וזה לא נכון. חותכים אותו נגד כיוון הסיבים כדי שאחרי שמבשלים אותי יהיה יותר קל לחתוך אותו, והוא "יקרע" יותר בקלות, יהיה יותר רך

  • @user-tq2zb9ns6c
    @user-tq2zb9ns6c Před rokem +1

    מהממת

  • @zafc4168
    @zafc4168 Před rokem +2

    מי הרשה לה לשים פפריקה וכורכום במתכון אסייתי??

  • @user-mf5dm5kt7g
    @user-mf5dm5kt7g Před 10 měsíci +1

    לי עין הרע

  • @acucaacuca9830
    @acucaacuca9830 Před rokem +1

    את פשוט מושלמת❤❤❤❤❤❤❤❤

  • @user-be7cd4wx5t
    @user-be7cd4wx5t Před rokem

    מי הרשה לקורונה לבוא ולשנות לנו כך פתאום את החיים? מה, היא לא יודעת שאנחנו לא אוהבים שינויים? איפה קצת נימוס, התחשבות באחרים?
    הקושי לחולל שינוי נובע מכך שהאדם מטבעו רוצה להרגיש טוב. אם בא שינוי מסוג של הפתעה משמחת, אז אין בעיה, הוא מתקבל בברכה. אבל אם לא ברור לאן השינוי מוביל, אז אנחנו בחוסר מנוחה.
    תקופת הקורונה מזמינה אותנו לשינויים, זה כבר לא מוטל בספק. מה שכן חשוב לדעת הוא שבידינו לקבוע, אם השינויים הללו יהיו לטובה או לרעה. אם נשכיל להבין מהי המשמעות של התקופה, לאן היא מזמינה אותנו ומה היא בעצם רוצה מהחיים שלנו, נבין גם איך להתגבר על המגפה ולמנף אותה לצמיחה חדשה. כדאי לזכור שתמיד יש לנו בחירה, בין דרך פחות או יותר טובה.
    תרופה לקורונה, אם ניגש ישר לנקודה, לא חייבת להיות בצורה של כדורים או זריקות דווקא. יכול להיות שזה יהיה משהו חדש, משהו אחר. אולי לא בצורה ביולוגית בכלל, אלא מהפן הפסיכולוגי של העניין.
    למה הכוונה? אם נתחיל להתייחס טוב יותר האחד לשני, להתקרב נפשית, לחשוב על טובת הזולת ולא רק על עצמנו - הרי שאז נוכל לומר שניצלנו בתבונה את התקופה הלא-פשוטה. במקרה כזה גם יתברר לנו שהקורונה לא באה להרוס אותנו, אלא ליישר אותנו, לשפר אותנו כפרטים וכחברה.
    מהות השינוי המתבקש הוא שנתחשב יותר זה בזה, מתוך הכרה בעובדה שכולנו חלקים במערכת אחת, גלובלית ואינטגרלית, שכל חלקיה מקושרים זה לזה, מקצה לקצה. זהו הלקח העיקרי מעידן הקורונה, ועליו בדיוק מצביעה המגפה. היא מאירה את הליקויים שבקשרים בין בני האדם.
    עד שלא נפנים זאת, שום תרופה ביולוגית לא תוכל לעצור את הנגיפים המזיקים שעוד עומדים לפתחנו. דרוש כאן טיפול שורש, תרופה עמוקה הרבה יותר לבעיה שמתחילה ברמת היחסים בינינו.
    תהליך הריפוי החברתי כולל ויתור על הרגלים ישנים ורכישת הרגלים חדשים. ההרגל העיקרי שממנו חובה להיפטר הוא המבט השלילי על האחרים. לפי טבעו האגואיסטי, האדם לא מסוגל להסתכל על הזולת בעין טובה, כמו שהוא מסתכל על הילד הקטן שלו. המבט רגיל להיות ביקורתי, מנמיך, מזלזל, כדי להרגיש גבוה יותר מכולם.
    ההרגלים הטובים שכדאי לרכוש מתחלקים לשלוש רמות:
    א) להתייחס לאחרים טוב, מפני שאנחנו נמצאים במנגנון אחד ותלויים זה בזה כדי למגר את הקורונה.
    ב) להתייחס לזולת טוב לא כדי להימלט מהצרה המשותפת, אלא מפני שעצם החיבור עם כולם באהבה עושה את החיים שלי טובים ובטוחים הרבה יותר.
    ג) להתייחס באהבה שאינה תלויה במה שאני מקבל מאחרים, אלא מתוך הכרה שהאהבה בעצמה היא המעמד הגבוה ביותר שאליו יכול אדם להעפיל.
    כדי להתחיל לתרגל יחס טוב לזולת, הנה כמה טיפים מעשיים. השאיפה הכללית היא להראות לאחרים שאנחנו רוצים בטובתם. מחמאות יכולות לעזור כאן מאוד, אז נתחיל לפזר אותן בסביבה. בעדינות ורגישות כמובן, והעיקר מתוך כוונה להראות לאחרים שמתוך הלב שלנו יוצאים גלים חיוביים לקראתם. זה יכול להיות בכל מקום, בעבודה, בבית, עם קולגות או עם בני משפחה.
    לדוגמה, באנו הביתה ובני הזוג הכינו ארוחה. מה שלא יהיה, תמיד נגיד שזה מצוין. וגם אם לפעמים לילדים לא הולך משהו בלימודים, ניתן להם חיבוק חם ונדגיש שאנחנו אוהבים אותם בלי שום קשר לרמת ההישגים שלהם.
    ככל שנתרגל להתחשב יותר ברגשות וברצונות של האחרים ונרצה להשפיע להם כל טוב, אנחנו נגלה שזה משפר את כל תחומי החיים. מהרמה של מערכות יחסים דרך בריאות, סיפוק ושמחה, ועד להצלחה בכל דבר שאנחנו עושים. בכל מקום יתגלה שפע, טוב, כמו מעיין של חיים, ואנחנו נלגום ממנו לרוויה, משתאים ומודים!
    מן המקורות
    "עם הרצון להשפיע, בזמן שהאדם זוכה לזה, אז הוא מוכשר לקבל שפע עליון"
    בעל הסולם - הרב יהודה אשלג, מאמרי "שמעתי", טז.

  • @user-mf5dm5kt7g
    @user-mf5dm5kt7g Před 10 měsíci +1

    בלי עין הרע

  • @OmerSabban
    @OmerSabban Před rokem +1

    סכינים מעולות

  • @galitdol
    @galitdol Před rokem

    זה לא מתכון. זה פרסומת לסכינים.