• čas přidán 5. 09. 2024

Komentáře • 10

• @antonnilsson6117
    @antonnilsson6117 Před 8 lety +7

Starkt gjort av Mikael Stark (det där blev ju lite ironiskt! :D) att hålla undan trots punktering! Snyggt gjort! Kenneth Hansen gjorde en liknande insats på Kinnekulle 2002, då han höll undan och vann A-finalen trots att styrningen på vänster bakhjul gick av med drygt ett varv kvar till mål!

@antonnilsson6117 Před 8 lety +2

Roligt också att Dan Andersson blev tvåa i Div. 1! :)

• @theclassic6337
    @theclassic6337 Před 2 lety +6

Dramatisk händelse i A-Final för Supernationell, särskild för Mikael Stark 14:28

• @hedinswheeldigger5055
    @hedinswheeldigger5055 Před rokem +3

Lundqvist vann semi-final, men i finalen hade han kämpig med två Volvo 244:or framför sig och körde även för en stort seger.

• @hejamodo
    @hejamodo Před 7 lety +3

"Vi ser hur Kenneth växlar med sin selektiva växellåda" lmao

@antonnilsson6117 Před 7 lety +1

Haha. Jag lade märket till det också! Det blev allt lite fel där! :D

Skulle någon förresten kunna förklara vad det var för problem med Eklunds bil? Jag hör ju att han inte kunde gasa riktigt utan att bilen stannade, och jag ser det där med att han växlade flera gånger för att komma runt det där. Men skulle någon kunna ge en tydlig förklaring vad det var för fel? Det är svårt att höra vad de säger!

@antonnilsson6117 Před 6 lety

Hans prestation i A-finalen var ju förresten inte heller så dålig, får man väl säga! Att köra upp sig från sista till tredje plats, och med en bil som inte funkar! Visserligen hade han ju lite tur, särskilt som Antonsson ju blev tvungen att bryta. Men det var ändå bra gjort, tycker jag! :)

• @skippysolberg3437
      @skippysolberg3437 Před 4 lety +2

Det jag har hört, av en annan som körde i just denna tävlingen, var att när laddtrycket kom så började vevaxeln svikta, hur sjukt det än låter :)