रंगकाट- जितेंद्र पडाणा और बिल्लू शर्मा यूपी | Haryana VS UP | Rankaat Ragni

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 29. 12. 2023
  • रंगकाट- जितेंद्र पडाणा और बिल्लू शर्मा यूपी | Haryana VS UP | Rankaat Ragni
    यदि आपको यह हरियाणवी रंगकाट पसंद आया हो तो कृपया इस वीडियो को लाइक करें एवं शेयर करें तथा आपके अपने संस्कृति प्रचारक माँ भवानी म्यूजिक चैनल को सब्सक्राइब करें।
    रंगकाट रागनी - बिल्लू शर्मा यूपी vs जितेंद्र पडाणा
    हमें फेसबुक पर फॉलो कीजिए ~
    You can follow our Facebook page~
    / mangeramfilms
    If You Like This Haryanvi Rangkat Please Like And Share This Video And Subscribe To Your Own Culture Promoter Maa Bhavani Music Channel.
    Rankaat Ragni _ Billu Sharma UP vs Jitender Padana
    Copyrights - Maa Bhawani Music (माँ भवानी म्यूजिक)
    Disclaimer: This video is based on the Indian
    Haryanvi culture.
    This video is Educational and made for Entertainment with a family friendly content .
    In this video there is no harmful content for anyone. In this video we do not support Smoking , Drinking and any illegal work. All Copyrights© right reserved.
    About us ¬
    यह चैनल हमारी भारतीय संस्कृति को बढ़ावा देने और इसे बचने के लिए समर्पित है, जिसे आज की पीढ़ी दिन-प्रतिदिन भूलती जा रही है ।
    q
    This channel is dedicated to promote our Indian culture, which today's generation is forgetting day by day.
    Owner / Producer - Master Satya Kumar Kaushik.
    More ¬
    Our channel does contain and support any sexual content in any video.
    All content is specially made in thinking under the rules of @COPPA for child safety.
    Child and elder, all can see the video together.
    If you having any copyrights problems , so please contact us.
    लोगों के सवाल रंगकाट क्या होता है?
    रंगकट हरियाणा के पारंपरिक लोक संगीत का एक हिस्सा है जिसमें हरियाणवी रागनी गायक अन्य गायकों की लय पर जीत हासिल करने के लिए दूसरे गायक की 'रंग' नामक लय को काटने की पूरी कोशिश करते हैं। रंगकट या रंगकट रागनी नामक इस पारंपरिक लोक संगीत में बाली शर्मा, नरेंद्र दांगी, विकास पाहसौरिया, सुरेंद्र गिगनाऊ, जितेंद्र पडाणा, दीपक चिड़िया, अमित मलिक, भारत वत्स, अरमान किलोई, वंश चांदी, अशोक मरीची, जनक बापोड़िया,सुमित सातरोड़,बिल्लू शर्मा यूपी, मुनिगर पाबड़ा और कई अन्य प्रसिद्ध लोकगायक इस लड़ाई को जीतने की पूरी कोशिश करते हैं।
    Rangkat is a part of traditional folk music of Haryana in which the Haryanvi Ragni Singers try their best to cut the other singer's rythm called 'रंग' by means to get victory on the other singers rythm.
    In this traditional folk music called rangkat or Rangkat ragni the Famous haryanvi singers like Bali Sharma,Narender Daangi, Vikas Pahsour, Surender Gignao, Jitender Padana, Deepak Chidiya, Amit Malik, Bharat Vats, Armaan Kiloi, Vansh Chandi, Ashok Marichi, Janak Bahporiya, Sumit Satrod,Billu Sharma U.P., Munigar Pabra and many more singers try their best to win this battle.
    Note_ रंगकाट में होने वाले किसी भी विवाद का हम समर्थन नहीं करते हैं।
    The material or Things that people want to see, shown in this video
    हरियाणवी रंगकाट (Haryanvi Rangkat)
    हरियाणवी देसी रंगकाट (Haryanvi Desi Rangkat)
    रागनी रंगकाट कंपटीशन (Ragni Rangkat Competition)
    बिल्लू शर्मा यूपी की रागनी(Billu Sharma UP ki ragni)
    जितेंद्र पडाणा की रागनी(JitenderPadana ki Ragni )
    बिल्लू शर्मा यूपी का रंगकाट (Billu Sharma UP ka Rangkat)
    जितेंद्र पडाणा का रंगकाट (Jitender Padana ka Rangkat)
    पंडित लखमीचंद की कविताई (Pandit Lakhmichand ki Kavitai)
    पंडित लखमीचंद की रागनी (Pandit Lakhmichand ki Ragni)
    रंगकाट रागनी (Rangkat Competition)
    रागनी कंपटीशन (Ragni Competition)
    नया रंगकाट कंपटीशन (Naya Rangkat Competition)
  • Hudba

Komentáře • 1