قوانین حکومت حضرت عمر فاروق .سخنان مولانا عبدالغفار نقشبندی حفظه الله

Sdílet
Vložit
  • čas přidán 28. 08. 2022

Komentáře • 26

  • @user-xk8vl3ef2o
    @user-xk8vl3ef2o Před 4 měsíci

    خدا حفظت شیر مرد بلوچستان❤❤

  • @rayigmohagir89
    @rayigmohagir89 Před rokem

    استاد عزیزم چهره زیبای شما یادم را از شهید های وطنم میاورد😢
    اما خدا میداند که شمارادوست دارم❤

  • @akbar-1376
    @akbar-1376 Před rokem

    الله(ج) شما رو برای ما ملت اهل سنت تمام دنیا حفظ کند

  • @mohamadhossien2769
    @mohamadhossien2769 Před rokem +1

    من کنت مولا فهذا علی مولا

  • @mohamadhossien2769
    @mohamadhossien2769 Před rokem +2

    فقط حیدر امیرالمومنین هست.

  • @user-hp1ty5ry2l
    @user-hp1ty5ry2l Před rokem

    عمربن خطاب به خاطر اینکه در دوران خلافتش اشتباهات زیادی مرتکب میشد به ناچار اشتباهاتش را به پیامبر نسبت میداد تا کسی به عمر ایراد نگیرد. به به حدیث نویسانی مثل ابوهریره میگفت آن را به پیامبر نسبت بدهند به عنوان مثال
    محمد بن اسماعیل بخاری و مسلم نیشابوری این روایت توهین آمیز را با الفاظ مختلف نقل کرده اند، ما فقط به یکی از این روایات (جعلی) اشاره می کنیم
    حَدَّثَنَا آدَمُ، قَالَ: حَدَّثَنَا شُعْبَةُ، عَنِ الأَعْمَشِ، عَنْ أَبِی وَائِلٍ، عَنْ حُذَیْفَةَ، قَالَ «أَتَى النَّبِیُّ صلّى الله علیه وسلم سُبَاطَةَ قَوْمٍ فَبَالَ قَائِمًا، ثُمَّ دَعَا بِمَاءٍ فَجِئْتُهُ بِمَاءٍ فَتَوَضَّأَ»
    حذیفه می گوید: پیامبر(ص) به زباله دان قومی رفت و در آنجا ایستاده بول کرد،سپس آب طلبید و من برای او آب بردم و او وضو گرفت
    صحیح بخاری.ص66.ط بیت الافکار الدولیة
    صحیح مسلم.ج1 ص28.ط دار احیاء الکتب العربیة
    عمر بن خطاب ایستاده ادرار می کرد و دیگران را به این کار سفارش می کرد!
    (اثبات از کتب اهل سنت)
    قال عمر بن خطاب : البول قائماٌ احسن لِدُبُر و البول جالسا ارخی لِدُبُر.
    عمر به شخصی گفت : من ایستاده بول می‌كنم زیرا ایستاده بول كردن نشیمنگاه را سفت می‌كند و نشسته بول كردن موجب شل شدگی و نرمی نشیمنگاه می‌شود .
    کتاب سنن کبرای بیهقی، جلد اول صفحه 102.
    عمر می‌گوید كه ایستاده بول كردن برای سفت شدن نشیمنگاه خوب است و شما را به این كار سفارش می‌كنم .
    سنن كبری بیهقی جلد 1- كتاب‌الطهارة - باب البول القاعدا - حدیث495
    ابن حجر العسقلاني در فتح الباری نوشته است :
    ثابت شده كه عده اي از صحابه پيامبر اكرم -صلي الله عليه و سلم- از جمله حضرت عمر بن الخطاب ايستاده بول مي كرد.
    (فتح الباري/ ج1/ص262 - ارشاد الساري/ج1/ص277)
    عمر بن خطاب جایی ادرار می کرد که پیامبر (ص) او را ببیند!
    «عن عمر: رآني النبي و أنا أبول قائما،فقال:يا عمر! لا تبل قائما...».
    (سنن ترمذي/ج1/ص18)
    ايستاده بول مي كردم كه پيامبر مرا ديد ،پس فرمود: اي عمر! ايستاده بول مكن...
    2 نکته :
    اولا : این نهایت بی‌ ادبی است که عمر جایی ادرار می‌كند كه پیامبر اكرم(ص) او را ببیند . قطعا اگر در جایی پوشیده این كار را می‌كرد پیامبر اكرم(ص) نمی‌دید. پس حتما در یک مکان عمومی این کار را انجام داده که پیامبر (ص) او را دیده است.
    دوما : این هم دروغ است که عمر می گوید ایستاده ادرار کردن را ترک کردم و در روایت بالا دیدیم که عمر بن خطاب دیگران را به ایستاده ادرار کردن سفارش می کند. چطور عمر بن خطاب این کار را ترک کرده در حالی که دیگران را به این کار سفارش می کند؟ آیا كسی كه این كار را به مردم سفارش می‌كند آیا این كار را ترك كرده است ؟؟؟ قطعا نه
    نظر پیامبر اکرم (ص) درباره ایستاده ادرار کردن
    پیامبر اکرم(ص) فرمود :
    «من الْجفَاء: أَن يَبُول الرجل قَائِما»
    ايستاده بول كردن مرد ،روي برتافتن (از شيوه نيكان) و ستم (بر خود) است.
    (الكتاب: عمدة القاري شرح صحيح البخاري ج3 ص135/المؤلف: أبو محمد محمود بن أحمد بن موسى بن أحمد بن حسين الغيتابى الحنفى بدر الدين العينى (المتوفى: 855هـ)/الناشر: دار إحياء التراث العربي - بيروت

  • @rastgo3231
    @rastgo3231 Před rokem

    حدیث سفینه به نقل‌های متعدد از رسول خدا (ص) بیان شده است. در موردی اباذر غفاری، صحابی گرانقدر چنین می‌گوید:
    ﴿وَ هُوَ آخِذٌ بِبَابِ الْکَعْبَهِ مَن عَرَفَنَی فأنا مَن عَرَفَنِی وَ مَن أنکَرَنِی فَأنَا أبوذر، سَمِعتُ النّبیّ (ص) یَقُول: ألَا إنّ مَثَلُ أهلِ بَیتی فیکُم مَثَلَ سَفینَهَ نُوحٍ مِن قومِهِ مَن رَکِبَهَا نَجَا وَ مَن تَخَلَّفَ عَنهَا غَرِق﴾ 1
    ابوذر در حالی که درِ کعبه را گرفته بود می‌گفت: مردم هر کدام از شما که من را می‌شناسید که می‌شناسید و هر کدام که نمی‌شناسید من ابوذر هستم، شنیدم که رسول خدا (ص) می‌فرمود: بدانید که جایگاه اهل بیت من در میان شما مانند کشتی نوح در بین قوم نوح است، هر کس سوار این کشتی شد نجات یافت و هر کس از آن تخلف کرد غرق شد.
    منابع :
    حاکم نیشابوری؛ مستدرک الصحیحین، ج ۳، ص ۱۶۳، وسلیمان، قندوزی؛ ینابییع الموده، ج ۱، ص ۹۴،
    ؛**************؛
    حدیث سفینه بنابر نقل ابوذر غفاری از پیامبر(ص)، این چنین است: إِنَّمَا مَثَلُ أَهْلِ بَیتِی فِیکُمْ کَمَثَلِ سَفِینَةِ نُوحٍ، مَنْ دَخَلَهَا نَجَی، وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهَا غَرِقَ (ترجمه: جز این نیست که مَثَل اهل بیت من در میان شما مثل کشتی نوح است، هر کس به این کشتی داخل شود نجات می‌یابد، و هر کس جا بماند، غرق می‌شود.) [۱]
    حدیث سفینه از حدود پنجاه طریق روایی، در منابع روایی شیعه و اهل سنت با اختلاف اندکی در متن، نقل شده است؛ به گونه‌ای که با توجه به فراوانی طرق حدیث، تواتر این روایت را استنتاج کرد.[۲] این حدیث از طریق....... تعدادی از صحابه (ابوذر،[۹] مقداد،[۱۰] ابو سعید خدری،[۱۱] ابن عباس،[۱۲] انس بن مالک،[۱۳] سلمه بن اکوع،[۱۴] عبدالله بن زبیر،[۱۵] و ابوموسی اشعری[۱۶])، و شماری از تابعین[۱۷] نقل شده است.
    منابع :
    سیوطی، درالمنثور، ۱۹۹۳م، ج ۱ ص۱۷۴؛ سلیم بن قیس، کتاب سلیم بن قیس، ۱۴۰۵ق، ج۲، ص۵۶۰.
    خطیب بغدادی، تاریخ بغداد، ۱۴۱۷ق، ج۱۲، ص۹۰.
    ابن مغازلی، مناقب، ۱۳۸۷ش، ص۱۴۸.
    هیثمی، مجمع الزوائد، ۱۴۱۴ق، ج۹، ص۱۶۸.
    فخرالدین رازی، مفاتیح الغیب، ۱۴۲۰ق، ج۲۷، ص۵۹۶؛ ابن حجر الهیثمی، الصواعق المحرقه، ۱۴۱۷ق، ج۲، ص۴۴۵-۴۴۶.
    حاکم نیشابوری، المستدرک، ۱۴۱۱ق، ج۲، ص۲۷۳.
    میلانی، تشیید المراجعات، ۱۴۱۷ق، ج۱، ص۱۳۳.
    طیبی، الکاشف عن حقائق السنن، ۱۴۱۷ق، ج۱۲، ص۳۹۱۹.
    سمهودی، جواهر العقدین، ۱۴۰۵ق، ج۲، ص۱۲۶.
    مناوی، فیض القدیر، ۱۳۵۶ق، ج۲، ص۵۱۹.

  • @rastgo3231
    @rastgo3231 Před rokem

    قضاوت با شما, بنای اختلاف را بخوانید :
    چطور سنی شوند :
    منطق قرآنی در مورد خلفا :
    صحابه ها در منزل و محضر رسول الله ص که برای عیادت رفته بودند چه کردند؟؟
    تا الحال من ازاین حقایق خبر نبودم , شیعه و سنی متفقا" مخالفین رسول الله ص را بشناسند :
    بسم الله الرحمن الرحیم*
    سوره احزاب آیه 36 : و سزاوار نباشد برای هیچ مرد موءمن و زن موءمنه ای که اختیار کند حکم دیگری هرگاه حکم کند خدا و رسول خدا کاری را برای او بلکه باید مطیع و فرمانبردار باشد و چون و چرا نکند.
    و ما ينطق عن الهـوى (3)
    ان هـو الا وحـى يـوحـى (4) "نجم"
    .3 - و هرگز از روى هواى نفس سخن نمى گويد.
    .4 - آنچه مى گويد به جز وحيى كه به وى مى شود نمى باشد.
    سوره آل عمران آیه 32 : قُلْ أَطيعُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْکافِرينَ32
    بگو به مردم اطاعت کنید خدا و رسول خدا را,
    (قل اطیعوا الله و الرسول ):(بگو از خدا و رسول اطاعت کنید)پیروی از خدا و رسول همان پیمودن صراط مستقیم است که صراط خداست،(فان تولوافان الله لا یحب الکافرین ):(پس اگر روی گرداندید،پس همانا خداوند کافران رادوست نمی دارد)این جمله دلالت بر کفر شخص روی گردان از خدا و رسول می نماید.
    سوره نساء آیه 80 : هرکس اطاعت کند از رسولخدا قطعا اطاعت کرده است از خدا.
    {مَّن يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ ۖ}:-
    5669- صحیح بخاری ج7 ص120 المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، المحقق: محمد زهیر بن ناصر الناصر، الناشر: دار طوق النجاة (مصورة عن السلطانیة بإضافة ترقیم ترقیم محمد فؤاد عبد الباقی)، الطبعة: الأولى، 1422هـ، عدد الأجزاء: 9.
    « هنگامى که رسول خدا(صلی الله علیه وآله) در آستانه رحلت از دنیا، قرار گرفت و اطراف حضرت گروهی از جمله عمر بن خطاب در خانه آن حضرت حاضر شده بودند ، فرمود: قلم و کاغذى بیاورید تا چیزی براى شما بنویسم که به برکت آن، هرگز گمراه نشوید. عمر گفت: بیمارى بر پیامبر(صلی الله علیه وآله) غلبه کرده (و العیاذ باللّه هذیان مى گوید) و ما قرآن را داریم و براى ما کافى است. در میان حاضران غوغا و اختلاف افتاد؛ بعضى مى گفتند: بیاورید تا حضرت بنویسد و هرگز گمراه نشوید. و بعضى سخن عمر را مى گفتند، هنگامى که سر و صدا و غوغا در حضور آن حضرت و اختلاف زیاد شد، فرمودند : برخیزید و از نزد من بروید. عبیدالله گفت : ابن عباس بعد از این قضیه بارها می گفت: مصیبت و تمام مصیبت این است که نگذاشتند پیامبر چیزی را که می خواست برای آنها بنویسد تا اختلاف نکنند و گمراه نشوند...."

    • @rastgo3231
      @rastgo3231 Před rokem

      سنی و شیعه,!!
      ببینید آیات قرآن را در مورد دو همسر رسول الله ص, این آیات نه منسوخ شده, و نه کدام حدیثی در مورد توبه آنها است, شما قضاوت کنید, خداوند ج در مورد آنها چه میگوید و شما و ملاها چه میگویید :
      سم الله الرحمن الرحیم
      وَإِذْ أَسَرَّ النَّبيِ ُّ إِليَ بَعْضِ أَزْوَاجِهِ حَدِيثًا فَلَمَّا نَبَّأَتْ بِهِ وَأَظْهَرَهُ اللَّهُ عَلَيْهِ عَرَّفَ بَعْضَهُ وَأَعْرَضَ عَن بَعْضٍ فَلَمَّا نَبَّأَهَا بِهِ قَالَتْ مَنْ أَنبَأَكَ هَاذَا قَالَ نَبَّأَنيِ َ الْعَلِيمُ الْخَبِيرُ. إِن تَتُوبَا إِليَ اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُمَا وَإِن تَظَاهَرَا عَلَيْهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَئهُ وَجِبرِْيلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمَلَئكَةُ بَعْدَ ذَالِكَ ظَهِيرٌ. عَسيَ رَبُّهُ إِن طَلَّقَكُنَّ أَن يُبْدِلَهُ أَزْوَاجًا خَيرًْا مِّنكُنَّ مُسْلِمَاتٍ مُّؤْمِنَاتٍ قَانِتَاتٍ تَئبَاتٍ عَابِدَاتٍ سَئحَاتٍ ثَيِّبَاتٍ وَأَبْكاَرًا. "سوره تحریم"
      (به خاطر بياوريد) هنگامي را كه پيامبر يكي از رازهاي خود را به بعضي از همسرانش گفت، ولي هنگامي كه وي آن را افشا كرد و خداوند پيامبرش را از آن آگاه ساخت، قسمتي از آن را براي او بازگو كرد و از قسمت ديگر خودداري نمود هنگامي كه پيامبر همسرش را از آن خبر داد، گفت: «چه كسي تو را از اين راز آگاه ساخت؟» فرمود: «خداوند عالم و آگاه مرا با خبر ساخت!».
      اگر شما (همسران پيامبر) از كار خود توبه كنيد (به نفع شماست، زيرا) دلهايتان از حق منحرف گشته و اگر بر ضدّ او دست به دست هم دهيد، (كاري از پيش نخواهيد برد) زيرا خداوند ياور اوست و همچنين جبرئيل و مؤمنان صالح، و فرشتگان بعد از آنان پشتيبان اويند.
      اميد است كه اگر او شما را طلاق دهد، پروردگارش به جاي شما همسراني بهتر براي او قرار دهد، همسراني مسلمان، مؤمن، متواضع، توبه كار، عابد، هجرت كننده، زناني غير باكره و باكره!.
      از ابن عباس نقل شده است كه مي گفت: مي خواستم از عمر سؤال كنم كه اي اميرمؤمنان ! آن دو زني كه بر ضدّ رسول خدا (ص) هم پيمان شدند، چه كساني بودند؟ سخنم را تمام نكرده بودم كه عمر گفت: حفصه و عائشه بودند.
      البخاري الجعفي، محمد بن إسماعيل أبو عبدالله (متوفاي256هـ)، صحيح البخاري، ج 4، ص 1868، ح4630، كِتَاب التفسير ، بَاب: وَإِذْ أَسَرَّ النبي إلي بَعْضِ أَزْوَاجِهِ حَدِيثًا، تحقيق د. مصطفي ديب البغا، ناشر: دار ابن كثير، اليمامة - بيروت، الطبعة: الثالثة، 1407 هـ - 1987م.

  • @user-gj7xl7qs1f
    @user-gj7xl7qs1f Před rokem +1

    حاکمیت_پشتونها_افغان درهند
    شیر_شاه_سوری
    دور حکومت: 17 می 1540 - 22 مئی 1545 (5 سال)
    تاج پوشی: 1540
    تولد: 1486 سسرام دهلی
    وفات:. 22 مئی 1545 (59 ساله) کالنجر قلعہ
    دفن: سسرام دهلی
    ملیت: افغان
    قوم: پشتون
    دین: اسلام
    خاندان: سلطنت سوری
    نسل: جلال خان
    پدر:. حسن خان سور
    پشتونها_درهند:
    سرودهای ویدی در هزاروچهارصد سال قبل از میلاد و هرودت یونانی پدر تاریخ در قرن پنجم پیش از میلاد،گواه این حقیقت اند که دره ها ووادی ها وجلگه های رودخانه کابل، سند وگومل وکرم وترنک وارغنداب وهیرمند مسکن وماوای اصلی قبایل مختلف پشتون در قدیمترین ازمنۀ تاریخی اند.
    شیرشاه_سوری
    فریدخان شیرشاه سوری (۱۴۸۶ - ۲۲ مه ۱۵۴۵) هم چنین معروف به شیرخان، بنیان گذار پادشاهی کوتاه مدت سوری در شمال هند بود.
    او از تبار پشتون بود پایتخت خود را دهلی قرار داد.
    او با شکست دادن گورکانی ها در سال ۱۵۴۰ به قدرت رسید و در سال ۱۵۴۵ با مرگی ناگهانی درگذشت و اسلام شاه سوری جانشین او شد. گورکانی ها با ظهوری دوباره دودمان سوری را شکست دادند.
    فرید_خان ملقب به شیرخان نخست سرباز بود و سپس در زمان بابر در لشکر گورکانیان به درجه فرماندهی رسید و پس از آن فرماندار بیهار شد. در سال ۱۵۳۷ زمانی که همایون، پسر بابر، با سپاه خود از پایتخت دور شده بود شیرخان وقت را مناسب دید و در ایالت بنگال دست به شورش زد و پادشاهی سوری را برپا کرد.
    شیرشاه_سوری ( ـ۹۵۲ق)
    مؤسس سلسلۀ سلاطین سور در هند (حک: ۹۴۴ـ۹۵۱ق). پسر میان حسن خان بود و نیاکانش از قبیلۀ سور افغانان بودند که به هند رفتند و به مناصبی رسیدند. شیرشاه پس از مدتی به کمک اطرافیانش منطقۀ چونار را تصرف کرد. هنگام ورود گورکانیان به ناحیۀ شرقی هند، ابتدا به لودیان پیوست اما بنا بر مصالح سیاسی از آنان برید و به حاکم بنگال یورش برد و وی را شکست داد. پس از فتح بنگال (۹۴۴ق)، ناحیۀ بیهار را به تصرف درآورد. سپس، همایون گورکانی را از هند شرقی راند (۹۴۶ق) و خود با نام «سلطان فریدُالدّنیاوالدّین اَبوالْمُظَفَّر شیر شاه» در گور، پایتخت بنگال ، به تخت نشست (۹۴۷ق). او در جنگ های پی درپی، سراسر هند شمالی و شرقی و مرکزی را زیر سلطۀ خود درآورد و سرانجام در فتح کالنجر کشته شد. از وی در تواریخ شبه قاره شاهی عادل ، با عنوان شجاع و عالی همت که برای بهبود وضعیت اقتصادی اقداماتی در زمینۀ اصلاحات اراضی و جمع آوری مالیات از کشاورزان ، راه سازی و ساخت کاروان سرا انجام داده، یاد شده است.

  • @kukuwait9838
    @kukuwait9838 Před rokem

    تاريخ ايران قبل عمر بخوان كورش داريوش و حضرت نادر شاه بعد تبليغ عراب در كشور نادر كن

  • @user-ip2rx4ih7l
    @user-ip2rx4ih7l Před rokem

    الان کجاهستی فراری

  • @behfasi7499
    @behfasi7499 Před 10 měsíci

    کُس نَنَه ات!